Home / ŽIVOT + / Showbiz / SASLUŠAN DARKO KOSTIĆ: Dječak ga prijavio za seksualno uznemiravanje!  
Foto FB

SASLUŠAN DARKO KOSTIĆ: Dječak ga prijavio za seksualno uznemiravanje!  

Policija je u ponedjeljak kasno uveče obavila razgovor sa modnim kreatorom Darkom Kostićem, koji je prijavljen za seksualno uznemiravanje maloljetnika, saznaje Kurir.

On je saslušan u ponedjeljak oko 23 sata, kada je sam došao u policijsku stanicu.

Kako Kurir saznaje, Kostić je negirao optužbe protiv njega i rekao da ništa od navedenog nije tačno, kao i da je dječak insistirao da dođe kod njega u stan, da se vidi sa njim.

Kostić je dodao da ne zna zašto ga je kasnije optužio za seksualno uznemiravanje.

Kurir je sinoć objavio, Kostića je prijavio 15-godišnji dječak L.J. a kako modni kreator nije pronađen na adresi stanovanja, za njim je bila raspisana potraga.

Žrtva je učesnik emisije “Neki novi klinci”. Darko ga je fotografisao i za to traži novac, a kada se ispostavilo da dječak nema pare, Kostić je od njega tražio da se skine, što je ovaj odbio. Dječak je zatim pobjegao i podnio prijavu policiji na Novom Beogradu za seksualno uznemiravanje.

Policija ga je tražila na poznatim adresama, ali dizajner sinoć tamo nije pronađen.

Kostić je takođe prošle godine u junu priveden zbog posjedovanja droge jer je policija pronašla u njegovom stanu kokain i takozvanu drogu za silovanje, čija je hemjska oznaka GHB.

Njemu je tada pozlilo u njegovom stanu, zbog čega je reagovala i Hitna pomoć, a ljekari su po dolasku na teren konstatovali da je dizajner pod dejstvom opijata, nakon čega je pozvana policija koje je pronašla drogu u njegovom stanu.

(Kurir.rs)

Check Also

Šaban je za TRI mjeseca trebao da OŽENI sina Mihajla

Od sada Vas omiljeni portal Volim Podgoricu i na android aplikaciji. Instalirajte odmah i uživajte …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *