STRAVIČNA LIKVIDACIJA: “Milić je vrištao i pokušao da izađe iz vozila, ali nije imao snage. Ubrzo je izdahnuo i ostao nepomičan” - Volim Podgoricu

STRAVIČNA LIKVIDACIJA: “Milić je vrištao i pokušao da izađe iz vozila, ali nije imao snage. Ubrzo je izdahnuo i ostao nepomičan”

Likvidacija Siniše Milića izvršena je profesionalno, veoma dobro je isplanirana, tako da žrtva nije imala gotovo nikakve šanse da preživi, kaže izvor Kurira iz policije!

Na Autokomandi, oko 13 časova, kontrolisanom eksplozijom, ubijen je Siniša Milić (45), član klana Luke Bojovića, dok je u vozilu čekao na semaforu.

Kada se zaustavio na crvenom svjetlu, aktivirana je bomba, pretpostavlja se daljinskim upravljanjem.

“Najvjerovatnije je to da je eksplozivna naprava aktivirana daljinskim upravljačem, ili mobilnim telefonom. O tome svjedoči činjenica da su ubice sačekale da automobil žrtve bude izolovan, kako bi se izbegde dodatne žrtve. Čim se zaustavio na semaforu, bio je sam na ulici i tada je izabran momenat za likvidaciju”, objašnjava izvor Kurira.

Dodaje da je eksplozija bila kontrolisana i da je bomba bila postavljena ispod sjedišta i usmjerena ka vozaču.

Svjedoci sa lica mjesta su ispričali da su vidjele stravične scene na Autokomandi. Naime, pošto je eksplozija utihnula, začuo se stravičan urlik žrtve.

“Milić je pokušao da izađe iz vozila, ali nije imao snage. Ubrz je izdahnuo i ostao nepomičan”, ispričao je jedan od ljudi koji su se u momentu eksplozije našli na autobuskoj stanici kod restorana Franš.

 

(Kurir.rs)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com