ŠVAJCARCI IZNERVIRALI ,,GENIJA”: Evo šta je Dejo poručio pred sljedeći meč Srbije - Volim Podgoricu

ŠVAJCARCI IZNERVIRALI ,,GENIJA”: Evo šta je Dejo poručio pred sljedeći meč Srbije

Legendarni fudbaler, nekadašnji reprezentativac našeg tima iz 1998. godine, veruje da ekipa Mladena Krstajića može da savlada Švajcarsku u ključnoj utakmici za nokaut fazu

Fudbaleri Srbije igraće u petak od 20 časova ključnu utakmicu za plasman u nokaut fazu Svjetskog prvenstva. Biće to “više od igre” protiv ekipe Švajcarske, u kojoj je veliki broj naturalizovanih Albanaca, koji su posebno motivisani za duel protiv Srbije.

Švajcarci su iz duela protiv Brazila izvukli povoljan rezultat, pošto je meč završen remijem (1:1), pa pred duel protiv Srbije mogu da kalkulišu i da idu na remi, jer u posljednjem kolu igraju protiv Kostarike, protiv koje su favoriti.

Legendarni fudbaler, reprezentativac Jugoslavije iz 1998. godine Dejan Savićević, bio je iznerviran ishodom utakmice Švajcarska – Brazil, a pred duel Orlova protiv njih ističe da vjeruje u pobjedu ekipe Mladena Krstajića, što je poručio u izjavi za Srpski telegraf.

– Iznerviralo me je to što je Švajcarska dala neregularan gol Brazilu. Sada je to komplivovana situacija za Srbiju. Morate da pobijedite Švajcarce ako želite u drugi krug. Srbija ima kvalitet i znanje da to uradi, ali će biti pod velikim pritiskom.

– Njima odgovara i remi, a Srbiji samo pobjeda i to je problematično. Međutim, da je neko Kolarovu i momcima ponudio da igraju utakmicu sa Švajcarskom na sve ili ništa, siguran sam da bi prihvatili. Mislim da je Kostarika tim na kome će Brazil i Švajcarska da nabijaju gol-razliku i to bi mogao da bude problem za Srbiju – ističe Savićević, koji je imao i zanimljiv odgovor na pitanje kako igrati protiv Đerdana Šaćirija, koji je ključni igrač Švajcaraca.

– Kako protiv Šaćirija? Pa čuvaće ga Kolarov – zaključio je popularni Genije u svom stilu.

(Telegraf.rs)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com