UBIJEN SINIŠA MILIĆ - Volim Podgoricu

UBIJEN SINIŠA MILIĆ

U eksploziji džipa u Beogradu danas je ubijen Siniša Milić (45), pripadnik kriminalne grupe Filipa Koraća, saradnika Luke Bojovića, nezvanično saznaje Telegraf.rs.

Milić je 2015. godine uhapšen pod sumnjom da je planirao napad na Aleksandra Vučića, nakon što je osam puta za manje od 24 časa zatečen u automobilu marke “Audi A8” u blizini adrese na kojoj predsjednik stanuje.

On je tada u policiji pet puta mijenjao iskaz, a posljednji put je dao indicije da je tadašnjeg premijera držao pod prismotrom za nečiji račun, pisali su mediji.

Milić je rođen 1973. godine u Šekovićima u Bosni i Hercegovini, ali je već više od 20 godina nastanjen na relaciji Beograd – Podgorica – Bar.

Do 2009. godine bio je pripadnik specijalnih antiterorističkih jedinica, prvo Republike Srpske, a potom i Srbije. U policiji Crne Gore označen je kao jedan od naistaknutijih članova barsko-budvanskog kriminalnog klana. Od 2010. godine zvanično je zaposlen u jednoj podgoričkoj agenciji za lično obezbjeđenje.

Bio je dugogodišnji tjelohranitelj i saradnik vođe barsko-budvanskog klana Luke Đurovića, jednog od najbližih saradnika Luke Bojovića, koji je 2013. godine poginuo u saobraćajnoj nesreći na izlazu iz Kotora. Đurović je nastradao u crnom „poršeu“ aranđelovačkih tablica pod za sada nerazjašnjenim okolnostima, a preminuo je na putu do bolnice.

FOTO: Kurir

Spekulisalo se da je njegovo ubistvo zbog neraščišćenih računa naručio upravo Luka Bojović.

Nakon njegovog ubistva, Siniša Milić je napustio Crnu Goru i trajno se nastanio u Beogradu, a u žiži javnosti je bio nekoliko puta, najčešće zbog nedozvoljenih ulazaka u Crnu Goru, kojoj mu je pristup trajno zabranjen zbog dugogodišnjih kriminalnih aktivnosti.

Telegraf.rs

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com