Uređivane zelene površine u Podgorici - Volim Podgoricu

Uređivane zelene površine u Podgorici

Ekipe gradskog Zelenila su tokom prethodnog perioda intenzivno radile na uređenju javnih zelenih površina na teritorriji glavnog grada.

Radovi na košenju, grabuljanju i uklanajnju biljnog otpada izvođeni su na sljedećim lokacijama: Bulevar Svetog Petra Cetinjskog, Ulica Miloja Pavlovića (prostor oko sportskog igrališta) Bulevar Ivana Crnojevića, Ulica Vaka Đurovića, Trg Bećir bega Osmanagića, Ulica Vasa Raičkovića i Ulica Nikole Tesle. Uklanjanje samoniklog rastinja vršeno je u ulicama Miloja Pavlovića, Nikole Tesle i Vaka Đurovića, dok je podizanje i formiranje krošnje rađeno u Ulici Vlada Ćetkovića, Jovana Cvijića i na Bulevau Svetog Petra Cetinjskog. Na Trgu Nikole Kovačevića izvedeni su radovi na pripremi terena za formiranje travnjaka i širenju rizle.

Nekoliko ekipa Zelenila bilo je nagažovano za zalivanjue sezonskog cviejća i čišćenje gradskih parkova, dok su posebne ekipe bile zadužene za opravku hidrantske mreže na Bulevaru Džordža Vašingtona, Bulevaru Revolucije, Bulevaru Crnogorskih serdara, Bulevaru Ivana Crnojevića i u Njegoševom parku.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com