Zbog čega je super imati 45+: Evo šta kaže Ceca - Volim Podgoricu

Zbog čega je super imati 45+: Evo šta kaže Ceca

Pjeačica Svetlana Ceca Ražnatović kaže da je nakon 45. rođendana otvorila novo poglavlje u životu.

 “Apsolutno. To su godine kada se žene posvećuju sebi jer su ostvarene na svim drugim poljima. Uspješne su u svom poslu i nastavljaju da idu ka tom putu, potom imaju djecu koja vode svoje živote i tada se trude da se posvete sebi. Žene sa kojima sam razgovarala, a koje su prešle moje starosno doba, kažu da su upravo u tim godinama doživjele vrhunac, jer su postavile da im život bude onakav kakav žele. Slažem se sa njima, jer tada vam nije bitno da li imate kilogram više, već da se osjećate dobro i ispunjeno. Samim tim ste ispunjeni na svim poljima. To ne znači da sebe treba zapustiti, naprotiv, u mom slučaju idem na masaže, izlazim sa prijateljima, sve je to sastavni dio mog života, samo što sam posljednjih mjeseci svu snagu usmjerila ka sebi”, kaže Ceca.

Na pitanje da li danas ima potrebe da se dokazuje u životu, ona kaže:

“Nemam razloga, na svim poljima sam se dokazala kao pravi lav. Prestala sam da pratim model po kom bi trebalo da se ponašam jer smatram da svako ljudsko biće koje hoda ovom planetom ne mora u svakom trenutku da se opterećuje nekim postulatima po kojima drugi misle da treba živjeti. Da, ako ste mladi i treba da izgradite sebe, ali kako godine odmiču za tim nema potrebe. Ako sa trideset nisam mogla glasno da se smijem i plačem, radujem se što to mogu sada. Volim što danas mogu živjeti punim plućima, bez ikakvih stega”.

 Ceca napomije da su samo dva faktora zadužena za njen dobar izgled.

“U mom slučaju za to je zadužena genetika i redovno njegovanje. Sa godinama svaka žena drži do sebe i želi da izgleda lijepo, a nikako dvadeset godina mlađe. Doduše, da se ne lažemo pretjerano, svaka dama u mojim cipelama željela bi to, ali od godina se ne može pobjeći”.

Ona često ističe da je ljubav važna u životu, ali i ima jasan stav o tome da li su godine bitne za to.

“Ne. Prava ljubav ne zna ni za vrijeme ni za godine. Znate kako kažu: “Za pravu ljubav nikada nije kasno”. Veoma je bitno kada ljudi prerastu komplekse iz mladosti i kada shvatimo šta stvarno želimo u životu kada je ljubav u pitanju. Onog momenta kada naučimo da volimo i poštujemo sebe, a to se upravo dešava u ovom mom životnom periodu, onda izgradimo unutrašnji mir, a samim tim sposobni smo da volimo ljude koji to zaslužuju”, objašnjava Ceca.

Slične Objave

Preporučujemo
Close
Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com