Prijavi se na radionicu i osvoji Air Max patike - Volim Podgoricu

Prijavi se na radionicu i osvoji Air Max patike

Ako voliš popularne „makserice“ i želiš da ih kreiraš, ovog petka treba da budeš u tržnom centru Delta City. Brend Nike Air Max i butik The Spot te pozivaju na jedinstveni TEST YOUR LIMITS događaj, na kojem ćeš imati priliku da dizajniraš i osvojiš omiljene Nike patike.

To možeš da uradiš na jednoj od tri kreativne radionice, koje će biti organizovane tokom dana. Popuni prijavu na linku, odaberi termin i možda baš ti odšetaš kući u novom paru Air Max patika.

foto: Aleksandar Dmitrović

U TC Delta City biće postavljen Nike Corner. Preporučujemo  da ga posjetiš i saznaš kako je Air Max pokrenuo revoluciju u svijetu patika. Na tržištu su se pojavile prije više od  30 godina, kada je poznati Nike dizajner Tinker Hetfild osmislio potpuno novi koncept patika, karakterističnih po providnom vazdušastom đonu. Prvi model nazvan Air Max 1 zauvijek je promijenio ulogu koju su patike do tada imale u našim životima.

foto: Aleksandar Dmitrović

Otkad je izašao na tržište pa sve do danas, Air Max model doživio je veliki broj dizajnerskih promjena, uvijek donoseći više udobnosti i stila. Tako su nastajali modeli Air Max 1, Air Max 90, Air Max 93, Air Max 95, Air Max 360, kao i posljednji u nizu Air Max 270, koji je „otišao korak“ dalje od svih. Sa vazdušastim đonom koji se proteže cijelom dužinom patike, predstavlja model izuzetne udobnosti i fleksibilnosti.

foto: Aleksandar Dmitrović

Nadamo se da smo te zaintrigirali da u petak pokreneš sopstvenu revoluciju i pomjeriš  granice. Osmisli dizajn, predstavi ga na crtežu, zabavi se i osvoji Nike Air Max patike! Prati The Spot na društvenim mrežama Facebook  i Instagram   i budi u toku sa novitetima i iznenađenima koje spremaju.

 

1 komentar

  1. Someone essentially assist to make significantly articles I’d state. That is the first time I frequented your website page and to this point? I’m amazed with the research you made to create this actual put up amazing. Wonderful job!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com