“Spremni smo za svaki scenario s izbjeglicama” - Volim Podgoricu

“Spremni smo za svaki scenario s izbjeglicama”

Kada je riječ o zbrinjavanju izbjeglica, Crna Gora je uradila izuzetno puno i lider je u regionu u prethodnim decenijama, kazao je direktor Centra za zbrinjavanje izbjeglica Željko Šofranac, naglasivši da je naša zemlja spremna za bilo koji scenario.

Šofranac je za Javni servis istakao da bi zatvaranje granica u regionu dovelo do većeg broja izbjeglica u Crnoj Gori, ali da je situacija pod kontrolom.

“Zatvaranjem granica u susjednim državama, stvara se problem jer se ta lica gomilaju u Crnoj Gori. Nema više tranzita, kada je to trajalo dva ili tri dana, već mogu da ostanu i duže. Budno pratimo sve, pogotovu MUP s drugim organima – Uprava policije, a prije svega Vlada, čuli ste izjave premijera i ostalih. Moramo biti spremni za bilo koji scenario”, objasnio je on.

RTCG

2 komentara

  1. After study a few of the blog articles with your site now, and that i genuinely as if your means of blogging. I bookmarked it to my bookmark website list and are checking back soon. Pls have a look at my internet site in addition and figure out what you think.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com