DPS PROSLAVIO ROĐENDAN Đukanović: Neće nas pokolebati komične konstrukcije o raskolu - Volim Podgoricu

DPS PROSLAVIO ROĐENDAN Đukanović: Neće nas pokolebati komične konstrukcije o raskolu

“Nedavno završeni lokalni izbori označili su kraj dvedesetogodišnje borbe da zaštititimo stabilnost Crne Gore, njen multietički karakter, obnovimo I sačuvamo nezavisnost. Jedan ciklus je završen, a naši prioriteti u budućem ciklusu su održavanje I pojačavanje ekonomskog rasta zemlje I jačanje institucija”, poručio je lider Demokratske partije socijalista (DPS) Milo Đukanović sa proslave rođendana te stranke u Kolašinu. Prema njegovim riječima, “razvijene institucije države su jednina garancija da će građani dobiti servis, koji ima pripada”.

Lider DPS je pozdravio odluku opozicije da se vrati u parlement. Uvjeren je kako je objasnio I da je “retorika opozicije izmijenjena nakon lokalnih izbora”. To je simptom, kazao je on, da je “jedan politički ciklus završen u korist Crne Gore”.

On je kazao da tu stranku ne mogu pokolebati “opskurne optužbe, koje stižu sa ražličitih adresa o navodnom antievropejstvu DPS”. “Još manje će nas pokolebati komične konstrukcije o priželjkivanom raskolu unutar DPS. Ne iznenađuju nas optužbe onih, koji su spremni da svoju savijenu kičmu ponude katkad Beogradu, katkad Moskivi, katkad zapadnim adresama. Kome god je nudili ta kičma je beznadežno savijena. Toj kičmi nije ni problem da bude savijena”, kazao je Đukanović.

Nema svađa i raskola u DPS, tvrdi lider te stranke. On je zahvalio koalicionim partnerima, sa kojima je “DPS trasirao osmišljeno evropski put Crne Gore”.

Đukanović je pohvalio, između ostalog, i “veliki izborni uspjeh” kolašinskog Opštinskog odbora (OO) DPS. “Nijesmo slučajno za proslavu izabrali Kolašin. Čestitam na izuzetnom izbornom rezulatu i izražavam nadu da ovu šansu nećemo propustiti, da ćemo konstituisati dobru vlast, koja će ispuniti očekivanja Kolašinaca. Doći ćemo do rezultata koji nikada više neće dovesti u pitanje mjesto Kolašina u evropskoj kompoziciji Crne Gore”, kažao je Đukanović. Koktelu DPS-a, između ostalih, prisustvovao je vršilac dužnosti generalnog direktora RTCG-a Božidar Šundić.

Vijesti

1 komentar

  1. Great post. I used to be checking continuously this blog and I’m impressed! Extremely helpful info particularly the final section I deal with such info much. I was looking for this certain info for a long time. Thank you and best of luck.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com