RADULOVIĆEVA EKIPA U PRITVORU: Učestvovali i u ranijim ubistvima? - Volim Podgoricu

RADULOVIĆEVA EKIPA U PRITVORU: Učestvovali i u ranijim ubistvima?

Nikšićanin Ranko Radulović (58) i još osmorica iz njegove grupe, koji se terete da su planirali više ubistava, pod istragom su i za pokušaj ubistva, teško ranjavanje, više slučajeva iznude i zelenašenja, kao i za bacanje bombe na jedan podgorički lokal, saznaje Pobjeda iz više izvora iz istrage.

Oni su svi saslušani u Višem sudu, uključujući i prekjuče uhapšenog Radoša Petrušića, nakon čega im je određen pritvor do 30 dana.

Pritvor je, osim Raduloviću, određen i njegovom brataniću Stefanu Raduloviću (22), rođaku Luki Raduloviću (24), te Ratku Martinoviću (38), Darku Vickoviću (38), Nikoli Mandiću (20) i državljanima Bosne i Hercegovine Nenadu Luburi (52) i Radoju Preradoviću (54).

Njima je sinoć oko 22.30 časova uručeno rješenje o pritvoru i poslati su u ZIKS.

Prema saznanjima Pobjede, novi detalji u istrazi pokazuju da su pojedini članovi osumnjičeni da su bili direktno upleteni u nekim ranijim likvidacijama u Crnoj Gori. Istražitelji su uvezali njihove uloge i zadatke u grupi i imaju čvrsta saznanja ko je bio veza između ove grupe i “škaljarskog klana”.

Hapšenjem ove kriminalne grupe Specijalno tužilaštvo i Specijalni policijski tim spriječili su djelovanje organizovane kriminalne grupe koja je imala konekcije i van granica Crne Gore.

Prema saznanjima Pobjede u okviru ove akcije uhapšen je i Miladin Dedović iz Kotora i njemu je kao i ostalim članovima određen pritvor do 30 dana. Odluku je donio sudija za istrage zbog opasnosti da će ponoviti krivično djelo, uticati na svjedoke i težine krivičnog djela.

Pobjeda

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com