Sin milionera MASAKRIRAO vjerenicu: Isisao joj svu krv i skalpirao je, djelove tijela bacio u smeće - Volim Podgoricu

Sin milionera MASAKRIRAO vjerenicu: Isisao joj svu krv i skalpirao je, djelove tijela bacio u smeće

Sin kanadskog magnata nekretninama proglašen je krivim za monstruozno ubistvo svoje vjerenice iz Ukrajine, sa kojom je dobio ćerku samo nekoliko nedjelja ranije.

Blejk Lejbel, nasljednik milionera, mučio je i unakazio Janu Kasijan (30) prije nego što ju je ubio u apartmanu u Zapadnom Holivudu. Iz nje je isisao svu krv i skalpirao je, prenosi “Dejli mejl”.

Autopsija njenog tijela pokazala je da je desna strana njenog lica, uključujući i uvo, istrgnuti od brutalnog iživljavanja, prije nego što je umrla.

Policija je konačno ušla u njegov stan u maju 2016. godine tražeći Janu, gdje je pronašla njeno unakaženo i golo tijelo, u kojem nije bilo krvi i prekriveno Miki Maus ćebetom. Pronašli su djelove tijela u sobi, a dio njenog skalpa i uvo u kanti za đubre izvan kuće.

Međutim, uzrok smrti bio je eksangvinacija, odnosno potpuni gubitak krvi. Leinel (37), pokušao je da zaustavi policiju tako što je zabarikadirao vrata. Tokom suđenja, patolozi su rekli da je monstruozno ubistvo postavilo novi presedan po pitanju brutalnosti čina.

Poroti su prikazane fotografije sa mjesta zločina, kao i slike iz novele “Sindrom” u čijoj je izradi Leibel učestvovao. U knjizi, naučnik traži način da izliječi ljude od zla. Na jednoj slici je gola žena u krevetu, bez glave.

View image on Twitter
“Ako voliš da povređuješ stvari, šta bi uradio. Na kraju svi postajemo čudovišta”, navedeno je u knjizi.

Prema mišljenju istražitelja Leibel je oponašao djelove iz knjige prilikom ubistva vjerenice.

“Umrla je sporo i bolno. Bacio je djelove tijela svoje vjerenice kao da su smeće. Majke svoje tek rođene bebe”, rekao je državni tužilac.

Leibel se ipak izjasnio da nije kriv za ubistvo i mučenje. Kada je porota izricala presudu u srijedu, Kasijina majka Olga, briznula je u plač, dok je Leibel nezainteresovano zurio i nije se pomjerao, prenijeli su mediji.

Kazna će mu biti izrečena 26. juna, a suočava se sa doživotnim zatvorom bez prava na uslovnu kaznu. Iako se suočavao i sa smrtnom kaznom, okružno tužilaštvo Los Anđelesa se opredijelilo da je ne traži.

Njegov otac Lorn, upamćen je kao jedan od najvećih graditelja Kanade, a 1976. godine je plovio za nacionalni tim na Olimpijadi, i trkao se kako čamcima, tako i automobilima.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com