PODGORICA: Ovi policajci su nezakonito raspodjelili stanove - Volim Podgoricu

PODGORICA: Ovi policajci su nezakonito raspodjelili stanove

Presuda kojom su sindikalci Uprave policije osuđeni na uslovne kazne zatvora zbog nezakonite raspodjele stanova ukinuta je od Višeg suda u Podgorici, a predmet vraćen na ponovno suđenje.

Presudu je ranije izrekao sudija Osnovnog suda u Podgorici Nenad Vujanović, kojom je sindikalce proglasio krivima za krivično djelo nesavjestan rad u službi prilikom raspodjele stanova, pišu Dnevne novine.

Tadašnji predsjednik sindikata Duško Vratnica osuđen je za jedan slučaj raspodjele stanova na osam, a za drugi slučaj na šest mjeseci uslovnog zatvora.

Sudija Vujanović izrekao mu je jedinstvenu kaznu od godinu dana zatvora koje će odslužiti ukoliko u periodu od tri godine izvrši drugo djelo.

Osim njega, osuđena je i Ljiljana Gogić, kao i čelnici sindikata policijskih ispostava po opštinama i sektorima policije: Željko Obradović, Saša Ćetković, Baćo Baćović, Milan Peruničić, Mirko Peruničić, Milan Vujisić, Radenko Obradović, Milovan Vuković, Milovan Marijanović, Milan Marković, Miladin Bukilić, Stanko J okanović, Zoran Bubanja, Radoman Jokić, Veselin Ćetković, Dragoljub Dedić, Aleksa Tatar, Duško Janjušević, Mladen Šuškavčević, Neđeljko Bojović, Dejan Živković i Vladan Radović.

Dnevne novine

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com