UHAPŠEN MANIJAK: Pedofil lagao da ima 11 godina i tražio djevojčici da se skine - Volim Podgoricu

UHAPŠEN MANIJAK: Pedofil lagao da ima 11 godina i tražio djevojčici da se skine

Policijska uprava u Jagodini saopštila je danas, da je uhapšen L.Đ (20) iz Jagodine, koji je od jedanestogodišnje devojčice zahtjevao da se fotografiše bez odjeće i da mu pošalje fotografije, što je ona i učinila.

On se sumnjiči da je pokušao da navede djevojčicu da se sastanu i ostvare intimni kontakt, ali do tog susreta nije došlo“, stoji u saopštenju.

Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu biti priveden Tužilaštvu za visokotehnološki kriminal u Beogradu.

L.Đ je uhapšen “zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela iskorišćavanja računarske mreže ili komunikacije drugim tehničkim sredstvima za izvršenje krivičnih djela protiv polnih sloboda prema maloljetnom licu i neovlašćen pristup tuđem računaru, računarskoj mreži i tuđoj bazi podataka”, navodi se u saopštenju.

On je u “maju neovlašćeno pristupio računaru jedanestogodišnjeg dječaka. Potom je, kako se sumnja, sa fejsbuk profila tog dječaka ostvario komunikaciji sa jedanestogodišnjom djevojčicom od koje je zahtjevao da se fotografiše bez odeće i da mu pošalje fotografije, što je ona i učinila. Sumnjiči se i da je pokušao da navede djevojčicu da se sastanu i ostvare intimni kontakt, ali do tog susreta nije došlo”.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com