UHAPŠEN PODGORIČANIN: Falsifikovao ljekarsko zbog izdavanja vozačke dozvole? - Volim Podgoricu

UHAPŠEN PODGORIČANIN: Falsifikovao ljekarsko zbog izdavanja vozačke dozvole?

Službenici Uprave policije MUP-a – Odjeljenja bezbjednosti Danilovgrad su, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, lišili slobode lice osumnjičeno da je počinilo krivično djelo falsifikovanje isprave.

Naime, službenici OB Danilovgrad su, 20.06.2018. godini, obaviješteni od strane Direktorata za građanska stanja i lične isprave – Filijala Danilovgrad da je dan prije toga O.P. (40) iz Podgorice podnio zahtjev za izdavanje vozačke dozvole, kojom prilikom je uz taj zahtjev priložio i dokaz o zdravstvenoj sposobnosti –ljekarsko uvjerenje, a u čiju su autentičnost službenici Filijale posumnjali.

Službenici OB Danilovgrad su preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti došli do saznanja da se radi o lažnoj ispravi – dokumentu i da je O.P ovu lažnu ispravu priložio kao pravu. Policijski službenici su lišili slobode O.P.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici kojem je ovo lice zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo falsifikovanje isprave.

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com