Đurišić: Nadamo se da ćemo uz dobru atmosferu sa tribina stići do pobjede - Volim Podgoricu

Đurišić: Nadamo se da ćemo uz dobru atmosferu sa tribina stići do pobjede

Početkom iduće sedmice ekipi će se priključiti i selektor Zvezdan Mitrović (u nedjelju veče sa Monakom igra majstoricu finala plej-ofa prvenstva Francuske), a muška košarkaška reprezentacija Crne Gore u Nikšiću trenira dva puta dnevno, pspremajući se za posljednja dva meča prve faze kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, proiv Bjelorusije i Slovenije.

“Crveni” rade uz nadzor Boška Radovića, Vladimira Todorovića i Milovana Ljubojevića, i spremaju taktiku za još jednu pobjedu Bjelorusije, koja bi značila i prolaz u drugu fazu kvalifikacija za Mundobasket.

I pored brojnih otkaza zbog povreda i umora, naši vjeruju u uspjeh.

“Očekivanja su velika, okupili smo se u izmijenjenom sastavu. Čekamo selektora, brzo će završiti obaveze u finalu plej ofa francuskog šampionata. Na pravi način pokušavamo da se pripremimo za tu utakmicu protiv Bjelorusije”, kaže reprezentativac Nemanja Đurišić.

Naša reprezentacija je u Minsku slavila 91:67, a već do odmora u tom susretu riješila je pitanje pobjednika sa prednošću od 24 poena.

U odnosu na taj meč u našem timu neće biti Sekulića, Mihailovića i Džavontea Grina. Ipak na drugoj strani će biti Bjelorusija koja je nakon tog duela izgubila samo dva poena razlike od Španije i onda je savladala Sloveniju.

“Igrali su mnogo bolje nakon nas, mi smo uspjeli u toj utakmici da napravimo razliku od samog starta i nakon toga da privedemo meč na pravi način kraju. Neće biti lak zadatak, ali super je atmosfera u ekipi i nadamo se da ćemo uz dobru atmosferu sa tribina stići do pobjede” ističe Đurišić.

Košarkaši su u prva dva duela domaćini bili u “Morači”, treći put će igrati u gradu pod Trebjesom. Đurišić i drugovi se nadaju vatrenoj atmosferi.

“Pozivamo publiku da dođe u što većem broju. U Podgorici je atmosfera bila onako blaga, nadamo se da će biti mnogo bolje u Nikšiću i da ćemo uz njih osvojiti bodove”, zaključuje Đurišić.

Meč u Nikšiću je 28. juna od 21 sat. Ulaznice će se prodavati po cijeni od dva eura.

Poslije četiri meča u kvalifikacijama Crna Gora i Bjelorusija imaju po pobjedu i tri poraza, Španci su lideri sa četiri trijumfa, dok je Slovenija na polovičnom učinku.

Vijesti

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com