NIJE BJEŽAO POLICIJI: Muškarac skočio u Moraču, isplivao i vratio se kući - Volim Podgoricu

NIJE BJEŽAO POLICIJI: Muškarac skočio u Moraču, isplivao i vratio se kući

Muškarac, koji je juče ujutro skočio sa Krivog mosta u Podgorici u Moraču, isplivao je iz rijeke i došao nakon toga kući.

To je “Vijestima” saopšteno iz Uprave policije, navodeći da je juče ujutro dežurna služba Centra bezbjednosti Podgorica obaviještena od građana da je jedno nepoznato muško lice skočilo sa tzv. Krivog mosta u Moraču.

Istakli su da su netačne informacije da su potraživali to lice i da je bježeći od policije muškarac skočio u Moraču.

“Vijestima” je nekoliko sagovornika iz zgrada u okolini Krivog mosta kazalo da je muškarac bježao od policije, a iz Uprave policije su istakli da su to netačne insinuacije.

“Po dobijenom obavještenju odmah smo uputili policijske patrole na lice mjesta koje su započele pretragu terena i akciju spasavanja lica. Na obali rijeke Morače pronađena je dukserica, ali lica nije bilo. Lice koje je skočilo u Moraču je u međuvremenu isplivalo iz rijeke i uputilo se svojoj kući, što smo utvrdili u kontaktu sa njegovom porodicom“, naveli su iz Uprave policije.

Prema saznanjima “Vijesti”, stariji muškarac je skočio u rijeku sa mosta, juče ujutro poslije osam časova, a nakon toga su nadležne službe u potrazi njim blokirale bile tu lokaciju.

U potragu su bile uključene i ekipe Službe zaštite i spasavanja, angažovana je i ekipa Hitne medicinske pomoći, a za vrijeme pretrage terena, saobraćaj preko Krivog mosta je bio zabranjen.

Muškarac, starije dobi, prema informacijama je skočio sa lijeve obale rijeke Morače kod Krivog mosta, preplivao na suprotnu stranu i izašao na obalu.

 Vijesti

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com