U Podgorici osvanuo grafit o kome se priča (FOTO) - Volim Podgoricu

U Podgorici osvanuo grafit o kome se priča (FOTO)

Pitanje je da li je zaista imao namjeru da izjavi ljubav svojoj dragoj na romantičan i originalan način ili je nešto dobro zgriješio, pa pokušava da izgladi stvar.

FOTO: Dejan Tofčević

Ideja savršeno provedenog vremena u paru kod muškaraca se prilično razlikuje od one koju u glavi imaju žene.

Iako se žene često ljute na svoje momke i muževe zato što nisu dovoljno pažljivi, zaboravljaju bitne datume ili im nikada nisu donijeli buket ruža, muškarci uopšte nisu toliko loši. Naime, istraživanja pokazuju da se ne radi o nedostatku emocija, već o potpuno drugačijem shvatanju romantike. Tako, mnoge stvari koje žene vide kao veliki znak pažnje, za muškarce su prosto patetične.

Možda je u to teško povjerovati, ali muškarci su romantični isto koliko i žene, samo na nešto drugačiji način.

To je pokazao i jedan Podgoričanin koji je na zidu podvožnjaka nedaleko od kružnog toka na Zabjelu nacrtao zanimljiv grafit i posvetio ga svojoj voljenoj.

Iako Crnogorci, a posebno Podgoričani, ne prednjače baš u romantici i javnom iskazivanju osjećanja, čini se da ovaj naš sugrađanin ne spada u tu grupu muškaraca. Sada, pitanje je da li je zaista imao namjeru da izjavi ljubav svojoj dragoj na romantičan i originalan način ili je nešto dobro zgriješio, pa pokušava da izgladi stvar.

(Kolektiv)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com