NAJLJEPŠE BAŠTE PODGORICE 2018: Pogledajte Danijelin raj na Zabjelu (FOTO) - Volim Podgoricu

NAJLJEPŠE BAŠTE PODGORICE 2018: Pogledajte Danijelin raj na Zabjelu (FOTO)

Prijave za Četvrti konkurs za najljepšu baštu Podgorice su završene, a od velikog broja pristiglih prijava, žiri je izabrao finaliste koje će narednih dana i obići kako bi se uvjerili da li je sve kao na fotografijama!

Narednih nekoliko dana portal “Volim Podgoricu” će objavljivati fotografije najljepših bašti Podgorice, a potom će žiri odlučiti čija će ponijeti titulu Najljepša bašta 2018. i osvojiti vrijednu nagradu koju daruje Montenegrostars grupa – porodični vikend u najljepšem crnogorskom hotelu “Splendid” u Bečićima.

Drugoplasirana bašta osvaja porodični ručak za svoje vlasnike u predivnom ambijentu restorana “Salaš 23”, a za trećeplasiranu podgoričko “Zelenilo” je spremilo poklon iznenadjenja. Svi pobjednici će dobiti diplome.

Četvrti konkurs za najljepšu baštu Podgorice organizuje portal “Volim Podgoricu”  u saradnji sa Turističkom organizacijom Podgorice.

Pogledajte fotografije bašte mlade Danijele Bracović, koja se nalazi u ulici Buda Tomovića br.19, na Zabjelu i recite – da li je ovo odmor za oči i dušu?

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com