Home / PG INFO / Aktuelno / NAJLJEPŠE BAŠTE PODGORICE 2018: Nokovići su sa malo novca i puno truda formirali baštu u kojoj uživaju (FOTO)

NAJLJEPŠE BAŠTE PODGORICE 2018: Nokovići su sa malo novca i puno truda formirali baštu u kojoj uživaju (FOTO)

Prijave za Četvrti konkurs za najljepšu baštu Podgorice su završene, a od velikog broja pristiglih prijava, žiri je izabrao finaliste koje će narednih dana i obići kako bi se uvjerili da li je sve kao na fotografijama!

Narednih nekoliko dana portal “Volim Podgoricu” će objavljivati fotografije podgoričkih bašti koje su ušle u uži izbor, a potom će žiri odlučiti čija će ponijeti titulu Najljepša bašta 2018. i osvojiti vrijednu nagradu koju daruje Montenegrostars grupa – porodični vikend u najljepšem crnogorskom hotelu “Splendid” u Bečićima.
Drugoplasirana bašta osvaja porodični ručak za svoje vlasnike u predivnom ambijentu restorana “Salaš 23”, a za trećeplasiranu podgoričko “Zelenilo” je spremilo poklon iznenadjenja. Svi pobjednici će dobiti diplome.

Četvrti konkurs za najljepšu baštu Podgorice organizuje portal “Volim Podgoricu” u saradnji sa Turističkom organizacijom Podgorice.

Andjela Noković nam je poslala fotografije svoje bašte u Vukovcima. Ona kaže da pomaže majci oko održavanja bašte i cvijeća.

-Uz malo uloženog novca, a dosta uloženog truda stvorili smo baštu gdje uživamo sa svojom porodicom – kaže Andjela. Pogledajte i uvjerite se:

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com