“Upravni sud napokon donio zakonitu odluku” (FOTO) - Volim Podgoricu

“Upravni sud napokon donio zakonitu odluku” (FOTO)

Upravni sud je napokon donio zakonitu odluku i prihvatio našu tužbu podnesenu protiv Ministarstva Finansija tj. Uprave za nekretnine koja je donijela nezakonitu odluku o prekidu postupka po predlogu Glavnog Grada, saopštila je Danijela Đurišić.

Da bi predložili tako nešto, navodi ona, morali su da podnesu apsurdnu tužbu protiv Vanje Đurišića za „utvrđivanje nepostojanje prava korišćenja“.

-Tužba zbog koje su radi što većeg odugovlačenja posegli i za kriminalnim radnjama, zbog kojih smo bili prinuđeni da protiv NN lica iz Glavnog Grada i NN lica iz Doma Zdravlja u Tološima kao i pravnog zastupnika Glavnog grada Novaković Danila, podnesemo krivičnu prijavu Specijalnom Državnom Tužilaštvu – naglasila je Đurišić.

Ona je podsjetila da je porodica Đurišić iz sličnih razloga prethodno krivičnu prijavu podnijela i protiv Sandre Vukčević, pravnice Uprave za nekretnine.

-Vukčević je naložila da se na našem Listu nepokretnosti pravo svojine preinači u neustavnu kategoriju prava korišćenja -kazala je.

-Pravda je i ako spora dostižna, nema odustajanja. Pravo na privatnu svojinu je zaštićeno najvećim pravnim aktom ove zemlje, Ustavom Crne Gore – kaže Durisić.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com