Početna » LJUDI » Njemac biciklom obišao crnogorske nacionalne parkove (FOTO)

Njemac biciklom obišao crnogorske nacionalne parkove (FOTO)

Nakon dvije nedjelje provedene u Crnoj Gori, iskusni turistički novinar i fotograf prirode Torsten Broner izrazio je zadovoljstvo što je biciklom obišao svih pet nacionalnih parkova Crne Gore.

„Nesumnjivo je da će fotografije prirode naših nacionalnih parkova i promotivni tekstovi novinara Bronera u Alpine Magazinu koji redovno čita više od 800.000 čitalaca uglavnom u Njemačkoj i Austriji, doprinijeti promociji turističke ponude crnogorskih nacionalnih parkova na tim tržištima,“ kazao je direktor JPNPCG Elvir Klica.

krozzivopisnepredjele

Foto: NPCG

Povezati svih pet nacionalnih parkova u jednu biciklističko-pješačku rutu kojom će se promovisati turistička ponuda zaštićenih područja zasnovana na prirodi i aktivnom odmoru, jedna je od ključnih preporuka iskusnog novinara koji je, između ostalog, objavio 19 turističkih knjiga i promovisao najinteresantnije turističke proizvode svijeta, te više puta boravio i pisao o turističkoj ponudi Crne Gore.

vidikovcilovcenaostavljajubezdaha

Foto: NPCG

Imajući u vidu značaj promocije, Nacionalni parkovi Crne Gore podržali su posjetu novinara i fotografa koji je na svom dvotočkašu obišao svih pet nacionalnih parkova, te imao priliku da razgovara sa predstavnicima NPCG i informiše se o turističkoj ponudi i njihovim potencijalima.

Check Also

“O izručenju Asada odlučuje američki državni sekretar, na Crnu Goru se odnosi ugovor koji su 1901. SAD potpisale sa Kraljevinom Srbijom”

Od sada Vas omiljeni portal Volim Podgoricu i na android aplikaciji. Instalirajte odmah i uživajte ...

Građevinci sa juga Srbije više ne idu u Crnu Goru, već u Beograd

Od sada Vas omiljeni portal Volim Podgoricu i na android aplikaciji. Instalirajte odmah i uživajte ...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *