Pojavio se snimak tuče između Srba i Brazilaca (VIDEO) - Volim Podgoricu

Pojavio se snimak tuče između Srba i Brazilaca (VIDEO)

Na društvenim mrežama pojavio se snimak tuče srpskih i brazilskih navijača na tokom utakmice dvije selekcije na ‘Otkritje areni’ u Moskvi.

Dok su se igrači borili na terenu, došlo je do sukoba na tribinama, pa se između muškaraca koji su se pesničili našla i jedna žena.

Ona je izbjegla poverede, a veće nerede spriječili su redari koji su uletjeli u gužvu i razdvojili sukobljene strane.

“Ne želim da moje roditelje i mene svijet tako vidi. Desetak Brazilaca je bilo ispred nas, provocirali su od početka meča. Pokazivali nam srednji prst i slično… U jednom momentu mom ocu i meni je pukao film i pokazali smo im isto što i oni nama. Nisu mogli da prihvate uvredu i napali su fizički mog oca. Ja sam odmah uskočio da mu pomognem. Iza nasu su bili srpski navijači koji nisu ni pokušali da nas razdvoje. Samo jedan redar i moja majka su pokušavali da nas razdvoje, ali bezuspješno. Na kraju su došla 3-4 redara i nekako su uspjeli da smire situaciju. Policija se nije pojavila”, rekao je srpski navijač koji je učestvovao u ovom nemilom događaju.

1 komentar

  1. This is really interesting, You are a very skilled blogger. I have joined your feed and stay up for searching for extra of your great post. Additionally, I’ve shared your web site in my social networks!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com