Home / Najčitanije / NAJLJEPŠE BAŠTE PODGORICE 2018: Mirsadini cvjetni aranžmani će vas ostavite bez daha (FOTO)

NAJLJEPŠE BAŠTE PODGORICE 2018: Mirsadini cvjetni aranžmani će vas ostavite bez daha (FOTO)

Prijave za Četvrti konkurs za najljepšu baštu Podgorice su završene, a od velikog broja pristiglih prijava, žiri je izabrao finaliste koje će narednih dana i obići kako bi se uvjerili da li je sve kao na fotografijama!

Narednih nekoliko dana portal “Volim Podgoricu” će objavljivati fotografije podgoričkih bašti koje su ušle u uži izbor, a potom će žiri odlučiti čija će ponijeti titulu Najljepša bašta 2018. i osvojiti vrijednu nagradu koju daruje Montenegrostars grupa – porodični vikend u najljepšem crnogorskom hotelu “Splendid” u Bečićima.
Drugoplasirana bašta osvaja porodični ručak za svoje vlasnike u predivnom ambijentu restorana “Salaš 23”, a za trećeplasiranu podgoričko “Zelenilo” je spremilo poklon iznenadjenja. Svi pobjednici će dobiti diplome.

Četvrti konkurs za najljepšu baštu Podgorice organizuje portal “Volim Podgoricu” u saradnji sa Turističkom organizacijom Podgorice.

Prijave na Konkur za najljepsu bastu Podgorice slali su nam rodjaci, komsije, prijatelji, ćerke…

Biljana Božić je fotografisala i poslala prijavu za svoju prijateljicu Mirsadu Pepić iz Tuzi.

-Kao veliki obožavalac cvijeća i uredjenih bašti kandidujem za učešće na Konkursu za izbor najlješe bašte, baštu Mirsade Pepić iz Tuzi. Nadam se da će Vas očarati posvećenost naše sugrađanke da uredi svoju bašti i učini ambijent prijatnijim i ugodnijim za život, napisala nam je Biljana. I zaista, Mirsadina basta je odmor za oči! Pogledajte:

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com