NAJLJEPŠE BAŠTE PODGORICE 2018: Rapsodija boja u Macinoj bašti će vas oduševiti (FOTO) - Volim Podgoricu

NAJLJEPŠE BAŠTE PODGORICE 2018: Rapsodija boja u Macinoj bašti će vas oduševiti (FOTO)

Prijave za Četvrti konkurs za najljepšu baštu Podgorice su završene, a od velikog broja pristiglih prijava, žiri je izabrao finaliste koje će narednih dana i obići kako bi se uvjerili da li je sve kao na fotografijama!

Narednih nekoliko dana portal “Volim Podgoricu” će objavljivati fotografije podgoričkih bašti koje su ušle u uži izbor, a potom će žiri odlučiti čija će ponijeti titulu Najljepša bašta 2018. i osvojiti vrijednu nagradu koju daruje Montenegrostars grupa – porodični vikend u najljepšem crnogorskom hotelu “Splendid” u Bečićima.
Drugoplasirana bašta osvaja porodični ručak za svoje vlasnike u predivnom ambijentu restorana “Salaš 23”, a za trećeplasiranu podgoričko “Zelenilo” je spremilo poklon iznenadjenja. Svi pobjednici će dobiti diplome.

Četvrti konkurs za najljepšu baštu Podgorice organizuje portal “Volim Podgoricu” u saradnji sa Turističkom organizacijom Podgorice.

Bašta Mace Popović nalazi se u Skopskoj ulici, a sigurni smo da će vas oduševiti ova rapsodija boja:

1 komentar

  1. Youre so cool! I dont suppose Ive read anything similar to this just before. So nice to uncover somebody with some original thoughts on this subject. realy appreciate beginning this up. this fabulous website are some things that is needed online, a person with a bit of originality. beneficial project for bringing new things to your net!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com