NAJLJEPŠE BAŠTE PODGORICE 2018: Vidi se da Slavica uživa radeći u svojoj bašti (FOTO) - Volim Podgoricu

NAJLJEPŠE BAŠTE PODGORICE 2018: Vidi se da Slavica uživa radeći u svojoj bašti (FOTO)

Prijave za Četvrti konkurs za najljepšu baštu Podgorice su završene, a od velikog broja pristiglih prijava, žiri je izabrao finaliste koje će narednih dana i obići kako bi se uvjerili da li je sve kao na fotografijama!

Narednih nekoliko dana portal “Volim Podgoricu” će objavljivati fotografije podgoričkih bašti koje su ušle u uži izbor, a potom će žiri odlučiti čija će ponijeti titulu Najljepša bašta 2018. i osvojiti vrijednu nagradu koju daruje Montenegrostars grupa – porodični vikend u najljepšem crnogorskom hotelu “Splendid” u Bečićima.
Drugoplasirana bašta osvaja porodični ručak za svoje vlasnike u predivnom ambijentu restorana “Salaš 23”, a za trećeplasiranu podgoričko “Zelenilo” je spremilo poklon iznenadjenja. Svi pobjednici će dobiti diplome.

Četvrti konkurs za najljepšu baštu Podgorice organizuje portal “Volim Podgoricu” u saradnji sa Turističkom organizacijom Podgorice.

Bašta Slavice Blagojević, nalazi se u Plužinskoj ulici, a fotografije nam je poslala njena ćerka.  Za Slavicu je rad u basti odmor i uživanje.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com