LeBron Džejms potpisao za Los Anđeles Lejkerse! - Volim Podgoricu

LeBron Džejms potpisao za Los Anđeles Lejkerse!

Jedan od najboljih košarkaša današnjice LeBron Džejms odlučio je da karijeru nastavi u Los Anđeles Lejkersima.

“Kralj” je potpisao ugovor na četiri godine vrijedan 154 miliona dolara.

Cijele prošle sezone se pričalo da bi Džejms trebao da pređe u Kaliforniju, ali s obzirom da franšiza Lejkersa i nema na prvi pogled neki roster u posljednje vrijeme se kao nova destinacija pominjao Hjuston, Filadelfija, pa čak i Denver i Boston.

Odluka Džejsma za Lejkersima je došla dan nakon što je Pol Džordž odlučio da ostane u Oklahomi, iako su brojni insajderi javljali da je njegov potpis u LA gotova stvar.

Mežik Džonson i ekipa nisu mirovali, pa su tako sem Džejmsa sinoć kasno po našem vremenu obezbjedili potpise i Lensa Stivensona iz Indijane, kao i Džaval MekGija iz Golden Stejta.

Navijače posebno raduje potpis Stivensona zbog njegove istorije sa Džejmsom u plej of okršajima.

Još jedan interesantan podatak je da je Džejms došao u ekipu koju trenira Luk Volton, koji je draftovan iste godine kad i LeBron samo sa 32. pozicije.

Prema novim informacijama Lejkersi će ponovo pokušati da obezbijede potpis Kavajia Lenarda iz San Antonia, a sve češće se sa njima dovodi i DeMarkus Kazins iz Nju Orleansa.

Ovo je drugi put da Džejms mijenja sredinu u Ohaju, nakon što je ekipu Kavsa već jednom napustio kada je odabrao da pređe u Majami.

Sa Klivlendom Džejms je osvojio prvu titulu i istorije franžize, a sve tri godine je tim iz Ohaja doveo do finala NBA lige.

Vijesti

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com