NENAD JEZDIĆ ŠOKIRAO: Srpkinje su najljepše na svijetu, ali se oblače kao kurve! - Volim Podgoricu

NENAD JEZDIĆ ŠOKIRAO: Srpkinje su najljepše na svijetu, ali se oblače kao kurve!

Vesna Dedić,  i Snežana Savić smatraju da su današnje žene previše razgolićene i neprimjereno slobodne, što šteti ugledu i Srba i Srpkinja.

Izjava Nenada Jezdića u intervjuu za nedjeljni Kurir da su Srpkinje najljepše na svijetu, ali da se oblače kao kurve, uzburkala je javnost.

Stav poznatog glumca o oblačenju i ponašanju današnjih djevojaka, a koje se neprimjereno oblače „jer su muškarci navikli na jeftine i plastične igračke“, podržale su mnoge javne ličnosti, među kojima je i spisateljica Vesna Dedić.

Neodrživo stanje

– Dio Srpkinja se oblači tako što sugerišu garderobom da su dostupne. Jedino što mogu da kažem muškarcima je da će to prestati kada se oni budu ponovo ponašali kao pravi muškarci, odnosno da ne očekuju da im se žene nabacuju, jer ovakvo stanje ne valja ni za Srbe ni za Srpkinje – rekla je Vesna.

Isto mišljenje dijeli i Snežana Savić. Proslavljena glumica i pjevačica kaže da su se devojke i ranije, u doba njene mladosti, oblačile smelije, ali da je to neuporedivo s današnjim vremenom.

– Kolega Jezdić je možda bio eksplicitniji, ali, nažalost, u pravu je. Mislim da se djevojke oblače i ponašaju ovako jer imaju takve uzore. Njima su idoli pjevačice i starlete koje su takav model usvojile od drugih, slavnijih ličnosti iz Holivuda, ali ja mislim da je to pogrešno. Nadam se da će ovaj trend brzo proći, kao što su prolazili i drugi trendovi koji, takođe, nisu bili društveno prihvatljivi – ocijenila je Savićeva.

Dodaje da joj je čudna želja današnjih devojaka da toliko liče jedna na drugu.

Ružne zečje usne

– U moje vrijeme bilo je ružno kada neko ima zečju usnu. Međutim, mlade djevojke danas idu kod estetskog hirurga da bi imale baš takve usne. Da ne pričam o zatezanju lice i ostalim zahvatima. Ko je još uspio da zaustavi godine, da ostane vječno mlad. Niko, baš niko – zaključila je ona.

(Kurir)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com