Veza ovih horoskopskih znakova je, nažalost, osuđena na neuspjeh - Volim Podgoricu

Veza ovih horoskopskih znakova je, nažalost, osuđena na neuspjeh

Ima parova koji su, uprkos želji i simpatijama, nekompatibilni i nije im suđeno da završe zajedno. Zvijezde otkrivaju o kojim astro kombinacijama je riječ…

Ovnovi su samouvjereni, ne vole da pričaju mnogo, a pogotovo ne da kukaju o ljubavnim problemima. Ne vole da glume, dok je Djevicama potrebna pažnja, zato su one za Ovna previše komplikovane i zahtjevne. Ukoliko se Ovnovi zaljube u Djevice prije nego što je dobro upoznaju, tada će sa njima imati samo glavobolje.

Bik i Blizanci 

Bikovi su “dobar materijal” za vezu, ali ipak ni oni ne mogu sa svakim. Blizanci su za njih previše slobodni i nestalni, što će bikove dovesti do ludila i oni će prvi pobjeći iz takve veze.

Rak i Strijelac 

Rakovi su emotivci i traže pravu ljubav, ali to ne mogu očekivati od Strijelca. Žele nekoga ko će se truditi oko njih. Ukoliko i započnu vezu sa Strijelcem čeka ih nesigurnost, ljubomora i svađe.

Lav i Ribe 

Lavovi vole da su sigurni u vezi, jer kada nađu “pravog” oni mu se bezuslovno predaju. Ne vole ljude koji kukaju i nose negativnu energiju. U vezi sa Ribama mogu biti izmanipulisani i povrijeđeni.

Vaga i Škorpija 

Vage traže ljubav koja pruža mir i sigurnost. One vole iskren odnos. Škorpije su za njih previše negativne, pesimistične i lijene.

Jarac i Strijelac 

Ova dva znaka su potpune suprotnosti. U takvoj vezi, Jarac će nailaziti na razočaranja. Iako govore kako im ljubav nije važna, Jarčevi bi sve dali za onu “pravu”.

Vodolija i Rak 

Voda pronalazi svoj put uvijek. Zato ovaj znak najviše želi slobodu u životu, pa i u vezama. Ne plaše se da se zaljube, već da ne izgube slobodu. Za Vodolije su najgore ljubavne kombinacije sa Bikovima, jer im ne mogu pružiti stabilnost kojoj Bikovi teže, piše Luftika.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com