DOBRO OTVORITE OČI: Ovaj novčić možete zamijeniti ZA 110.000 EURA! - Volim Podgoricu

DOBRO OTVORITE OČI: Ovaj novčić možete zamijeniti ZA 110.000 EURA!

Ova serija je specijalna.

Ukoliko ste od 2012. godine bili u Velikoj Britaniji, ili vam je neko plaćao u funtama, onda ste možda jedan od srećnika/ca, koje ga mogu zameniti za malo bogatstvo!

Ova serija je specijalna, pošto je puštena na 200-tu godišnjicu od rođenja Charles-a Dickens-a (Čarlsa Dikens). Na ovim novčićima se nalaze najbitniji naslovi Dikensovih djela, a sa druge strane, njegov profil.

Ovoliko veliku vrijednost ima, zato što neki od njih imaju različite greške, pa je na nekima od njih tekst napisan naopačke, ili slova nisu na mjestu na kom bi trebalo da budu. Vrijednost koju su kolekcionari spremni da plate nije „zakucana“, pošto niko ne zna koliko primjeraka ove kovanice ima, ni koje su sve greške na njima.

Zato, prevrnite džepove, izvadite novčanike, pogotovo ako ste od 2012. godine bili u Velikoj Britaniji i dobro pregledajte, da li možete da nađete neku siću!

2 komentara

  1. Pretty component to content. I just stumbled upon your site and in accession capital to say that I acquire actually enjoyed account your blog posts. Anyway I’ll be subscribing on your augment or even I success you get right of entry to consistently fast.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com