DOŠAO KRAJ: Razvode se Viktorija i Dejvid Bekam? - Volim Podgoricu

DOŠAO KRAJ: Razvode se Viktorija i Dejvid Bekam?

Viktorija i Dejvid Bekam su u braku 20 godina, a sudeći po pisanju britanske štampe, njihovoj ljubavi i zajedničkom životu je došao kraj.

Izvor blizak porodici otkriva da supružnici više žive zajedno.

Viktorija je stalno zauzeta, brine o četvoro djece, vodi i svoje modno carstvo, a pored svega, trudi se da u javnosti zadrži dobar imidž o sebi.

“Jako se trudim, da budem najbolja majka, najbolja supruga i najbolja u poslovnom svijetu. Čim dođem kući, odlažem telefon kako bi što više vremena provela sa djecom i Dejvidom”, izjavila je Viktorija za “IN Touch Weekly” prije nekoliko dana.

Viktorija i Dejvid su se vjenčali 1999. godine, a u braku su dobili četvoro djece: sinove Brkulina, Romea i Kruza i kćerku Harper Seven.

Vijesti

2 komentara

  1. Neka je sa srecom, sad neka se David baci u promet. Neka buca ka Charli Shean, dok ne dobije SIDU i sve Hepatitise kao Koncita i Slavko Govnozic nas nesretnik! Na zapadu je porodica odavno unistena, moral izokrenut a vjera izgubljena! Treba da ih gledamo i da radimo sve suprotno od njih! Zid da se podigne prema Uniji koja promovise Satanizam!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com