LJUBAV NE ZNA ZA GODINE: Katrin (58) se udala u bjelopoljskom Domu za stare - Volim Podgoricu

LJUBAV NE ZNA ZA GODINE: Katrin (58) se udala u bjelopoljskom Domu za stare

Nakon Milutina i Gospojinke Bigović, koji su prošle godine u bjelopoljskom Domu za stare krunisali svoju ljubav brakom, danas je na ’ludi kamen’ stao još jedan par. Nikola Gavrić (70) iz Herceg Novog i Katrin Đonaj (58) iz Tuzi danas su se vjenčali i zavjetovali na vječnu ljubav.

Foto: Dom za stare Bijelo Polje

Mladenci su poželjeli da obave građansko vjenčanje u Opštini, a nakon toga da sklapanje braka skromno proslave u krugu prijatelja, kumova i zaposlenih u Domu.

 

Foto: Dom za stare Bijelo Polje

Kumovali su im takođe štićenici Doma Zdravko Pudar i Vidosava Đurićković.

Nikoli je, kako su kazali za FOS iz Doma za stare u Bijelom Polju, ovo drugi brak, dok je Katrin danas prvi put stala na ‘ludi kamen’.

(Fos Media)

2 komentara

  1. You could certainly see your enthusiasm in the paintings you write. The world hopes for even more passionate writers such as you who aren’t afraid to mention how they believe. Always go after your heart.

  2. You lost me, friend. I mean, I assume I get what youre indicating. I have an understanding of what you are saying, but you just appear to have forgotten that you will find some other people inside the world who view this issue for what it really is and may possibly not agree with you. You may be turning away a decent amount of people who may have been fans of your website.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com