CRNOGORAC SPASAVA DJEČAKE ZAROBLJENE U PEĆINI NA TAJLANDU: Cio svijet priča o Ivanu Karadžiću! (FOTO) - Volim Podgoricu

CRNOGORAC SPASAVA DJEČAKE ZAROBLJENE U PEĆINI NA TAJLANDU: Cio svijet priča o Ivanu Karadžiću! (FOTO)

Cio svijet prati spasavanje 12 tajlandskih dječaka i njihovog trenera koji su sada duže od nedjelju dana zarobljeni u pećini, a među hrabrim roniocima našao se i jedan, sudeći po prezimenu, crnogorskog porijekla, Ivan Karadžić koji je rođen u Danskoj.

U akciji spasavanja našli su se brojni spasilački timovi iz više zemalja koji zajednički pokušavaju da osmisle najbezbjedniji plan kako bi izbavili djecu i trenera iz pećine.

Karadžić je nedavno za “Skaj njuz” rekao je da bi konačnu akciju mogli da pokrenu vrlo brzo, možda već danas ili sjutra.

“Većina ronilaca ima iskustva u spasavanju drugih ronilaca iz pećina, ali spasavanje djece je novo za većinu. Biće teško! Nemam iskustva u spasavanju djece iz pećina, mislim da niko nema”, rekao je Karadžić.

2 komentara

  1. Its like you learn my mind! You appear to grasp a lot about this, such as you wrote the e-book in it or something. I think that you just could do with some percent to pressure the message home a little bit, however instead of that, that is wonderful blog. A fantastic read. I’ll definitely be back.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com