PODGORICA: Žena dovela psa u kafić, tvrdi da ga je vlasnik GADJAO ČAŠOM - Volim Podgoricu

PODGORICA: Žena dovela psa u kafić, tvrdi da ga je vlasnik GADJAO ČAŠOM

NVO Prijatelji životinja”najavila je da će podnijeti krivičnu prijavu protiv menadžera podgoričkog kafića “Pinta”, Marka Pejovića, jer je, prema tvrdnjama iz ove NVO, sinoć napao njihovu koleginicu i psa sa kojim je sjedjela u kafiću.

Kako su saopštili iz ove NVO do nemile scene je došlo u Siti kvartu kada je članica ovog Udruženja sjedjela u bašti pomenutog lokala sa prijateljicom, dok je pored nje ležao njen pas, koji je “malog rasta i izuzezno miroljubive naravi”.

-Niko od osoblja lokala našu članicu pri dolasku nije upozorio da je u bašti zabranjeno dovođenje kućnih ljubimaca, a samo par stolova pored je sjedjela gospođa čiji je pas jeo špagete iz tanjira sa stola, što je našu koleginicu navelo da pomisli da su u pomenutom lokalu kućni ljubimci dobrodošli. Poslije određenog vremena odnekud se pojavio pas lutalica, koji je napao njenog psa, a njen pas je u samoodbrani zalajao – navode iz ovog NVO-a.

Kako dodaju, u tom momentu je izašao menadžer Marko Pejović, sa metlom i velikom čašom vode u ruci, kojom je polio pse i otjerao ih iz bašte.

-Naša koleginica je tada rekla da je mali pas njen, na šta je Pejović rekao da ga mora odvesti iz bašte, jer rastjeruje goste. Ona je to prihvatila i rekla da će to odmah uraditi, samo da plati račun za popijeno piće. U tom trenutku pas se vratio kod vlasnice, a Marko Pejović je bez upozorenja uzeo veliku staklenu čašu i svom silinom ga pogodio u leđa i tom prilikom psa ozbiljno povrijedio – kazali su iz NVO Prijatelji životinja.

Kako navode, ona je bila uznemirena zbog Pejovićeve reakcije i pokušala mu je da mu na kulturan način objasni da nije u redu to što je uradio, na šta joj je, kako objašnjavaju, on sasuo niz uvreda i pogrdnih riječi u lice.

Tvrde da su tome posvjedočili i gosti lokala.

-Naša organizacija će danas protiv Pejovića podnijeti krivičnu prijavu i tražiti od nadležnih organa da bude sankcionisan zbog krivičnog djela zlostavljanje i povrjeđivanje životinja, kao i zbog uvreda iznesenih na račun naše koleginice. Ovim putem želimo da napomenemo da ova naša reakcija nije zbog zoga što je povrijeđen pas naše koleginice, već da bi smo ukazali javnosti na to kakvi sve nasilnici žive oko nas i da građanima skrenemo pažnju da paze u koji će lokal sjesti sa svojim kućnim ljubimcem. Takođe želimo još jednom da apelujemo na nadležne organe da ovaj i sve druge slučajeve zlostavljanja i ubijanja životinja procesuiraju, a počinioce kazne u skladu sa Zakonom o dobrobiti i zaštiti životinja, kako bi se na taj način svi zlostavljači zapitali da li to smiju da rade – objašnjavaju oni.

Menadžer kafića rekao je za Cdm da nikog nije napadao i dodaje da je ljubazno zamolio gospođa svog psa uzme.  Ističe da za svoje tvrdnje ima svjedoke.

-Nije tačno da sam “napadao” bilo koga. Jedina istina je da sam ljubazno i sa uvažavanjem zamolio gospođu da svog psa sa povocem uzme u ruke, jer je privukao dvije lutalice sa kojima se njen pas poklao, koje sam zbog bezbjednosti gostiju potjerao, a sa kojima su nasi gosti već nekoliko puta imali problema. Žao mi je sto se moje ime zloupotrebljava u dnevno-političke svrhe, a koliko mi se čini sve u cilju sakupljanja jeftinih poena koji nekome očigledno trebaju radi dobijanja NVO grantova – kazao je Pejović.

2 komentara

  1. You lost me, friend. After all, I imagine I get what youre saying. I am aware what you’re saying, nevertheless, you just appear to have forgotten that you will find various other folks inside world who view this matter for it can be and may even perhaps not concur with you. You may well be turning away much people who could have been lovers of one’s website.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com