POJELA SAM 15 EKSERA I NIŠTA MI NIJE BILO: Mirjana (21) nekoliko dana prije SMRTI objavlila da je počela da se DROGIRA! (FOTO) - Volim Podgoricu

POJELA SAM 15 EKSERA I NIŠTA MI NIJE BILO: Mirjana (21) nekoliko dana prije SMRTI objavlila da je počela da se DROGIRA! (FOTO)

Mirjana Milić (21), mlada Beograđanka koja je pronađena mrtva juče ujutru u stanu iznajmljenom na dan u centru Beograda, inače je konzumirala ekstazi, i o tome je javno pisala na društvenim mrežama. Uzrok smrti mlade djevojke, koja je kobne noći u stanu bila sa mladićem M. M. (26), još se utvrđuje i čekaju se rezultati toksikoloških analiza.

Mirjana je inače bila svjedok smrti tinejdžera Jovana Paunovića (17) koji je preminuo nakon konzumiranja prekomjerne doze ekstazija na jednom beogradskom splavu, nakon čega mu je pozlilo i nekoliko sati kasnije, u bolnici, je preminuo. Paunović je nekoliko sati ležao u bolovima ispred splava, doživljavao napade i uvijao se, dok su ga prijatelji ostavili samog. Jedna od prvih osoba koja mu je potrčala u pomoć bila je upravo Mirjana Milić.

Sudeći po njenim objavama na društvenim mrežama, Jovanova smrt ju je jako pogodila. Nesrećna djevojka se danima preko Fejsbuka raspitivala da li je još neko te noći bio na splavu i bio svjedok užasne smrti tinejdžera.

Često je napominjala da se osjeća užasno što joj je Jovan praktično preminuo na rukama.

U jednom od postova oko Jovana, Mirjana je u jednoj javnoj grupi napisala da i sama od nedavno uživa u konzumiranju ekstazija.

“Jeste on pojeo bone (žargon za ekstazi) i sve to, ali pazi ovako, da je to bila samo droga, nije. Ja od skoro uživam u ekserima i u svemu. Ako sam ja pojela 15, a on 11… nebitno, meni ovako fizički ništa nije bilo, nisam ni treskavicu imala, ali mi je zato u glavi bio crtani film”, napisala je Mirjana na Fejsbuku.

Mirjana Milić
Mirjana MilićFOTO: PRINTSCREEN/FACEBOOK

 

 

 

(Blic.rs)

2 komentara

  1. What I wouldnt give to have a debate with you about this. You just say so many things that come from nowhere that Im fairly certain Id have a fair shot. Your blog is wonderful visually, I mean people wont be bored. But others who can see past the videos and the layout wont be so impressed with your generic understanding of this topic.

  2. I will right away grasp your rss as I can not to find your email subscription link or newsletter service. Do you have any? Kindly allow me recognise in order that I may subscribe. Thanks.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com