OBRT U UBISTVU KOJE JE POTRESLO CRNU GORU! Monstrum se toliko IŽIVLJAVAO nad BEBOM, da je dječaku STALO SRCE, a evo šta je za to vreme RADILA MAJKA! - Volim Podgoricu

OBRT U UBISTVU KOJE JE POTRESLO CRNU GORU! Monstrum se toliko IŽIVLJAVAO nad BEBOM, da je dječaku STALO SRCE, a evo šta je za to vreme RADILA MAJKA!

Tokom vještačenja u predmetu za ubistvo petnaestomjesečnog djeteta u Crnoj Gori uvrđeno je da je u zlostavljanju učestvovala i majka dječaka, Jelena Jovović, koja je sve vrijeme tvrdila da je dijete ubio njen dečko!

 

Pavle, dječak od 15 mjeseci iz Podgorice, brutalno je pretučen početkom februara u kući gdje je živio s majkom i očuhom. Od posledica batina preminuo je dan kasnije u bolnici.

Zbog njegove smrti odmah su uhapšeni upravo očuh Nermin Šišić (28) iz Bosne i Hercegovine i majka djeteta Jelena Jovović.

Crnogorska policija sumnjla je a da se Nermin Šišić brutalno iživljavao nad bebom, tukao ga je toliko da je dječaku stalo srce. Dečakova majka Jelena, kako se prvo sumnjalo, nije učinila ništa da nasilje nad svojim jednogodišnjim djetetom spreči.

Međutim veštačenje je otkrilo drugu priču – Nermin i Jelena dijete su ubili zajednički!

 

Kako pišu   “Vijesti” iz tužilaštva je saopšteno da su njih dvoje prethodno zlostavljali dječaka između novembra 2017. i 4. februara 2018. godine.

– To su učinili tako što su dijete u više navrata stezali u predjelu vrata i ušnih školjki i udarali ga u predelu glave i lica, da bi u kući, 4. februara djetetu zajednički zadali najmanje 15 udaraca pesnicama u predelu glave, nanoseći mu teške i po život opasne tjelesne povrede. Zbog tih povreda dijete je preminulo 5. februara 2018. godine oko pet časova – saopštilo je tužilaštvo.

Dijete u bolnici sa izbijenim zubićima

Jednoipogodišnji dječak je u bolnicu dovedeno sa teškim povredama glave, izbijenim zubićima, a ljekari su ispitivali i da li dete ima unutrašnje povrede.

Primljeno je bez srčanog ritma, ali su ga doktori reanimirali. Međutim, slabo srce bebe nije izdržalo monstruzno iživljavanje.

 

Kako stoji u optužnici, monstrumi su, dok su tukli dijete, upalili usisivač kako bi prikrili dječakov plač od komšija.

Kobnog dana, nakon brutalnog iživljavanja nad dječakom, izveli su ga iz kuće, međutim kada su ih komšije primetile, rekli su da su krenuli u bolnicu jer je djetetu pozlilo.

U pomoć im je priskočio komšija, koji ih je prevezao do bolnice.

U optužnici stoji i da su monstrumi nasmrt pretukli dječaka jer im je smetao njegov plač.

– Šišić se u početku normalno ponašao prema njenom djetetu, posle čega je u novembru počeo da udara njenog sina, jer mu je smetalo što djete plače. Govorio je da plače iz hira i udarao ga je otvorenom šakom po ustima, stisnutim pesnicama u lice, čupao ga za uši. To se dešavalo koliko se sjeća, ne svaki dan, moguće na dva-tri dana, a dešavalo se da kada se vrati kući primjeti modrice na djetetu, na čelu – naveo je tužilac dio iskaza Jovovićeve.

 

Sin iz prethodnog braka

Kako “Blic” nezvanično saznaje, tragično nastradali dječak je Jelenin sin iz prethodnog braka.

– Ova majka se tri puta udavala. Nesrećni dječak joj je treće dijete. Ima starijeg sina i ćerku, a sin iz prvog braka joj živi kod oca – priča izvor “Blica” upoznat sa slučajem.

Kako objašnjava izvor, porodica iz pakla živjela je tek poslednjih mjesec dana u naselju Zabjelo u Podgorici, gde je dečak nasmrt pretučen, te dodaje da ih niko nikada tamo nije ni vidio.

Nezvanično, Nermin Šišić koji se sumnjiči da je monstruozno ubio sina svoje nevjenčane supruge porijeklom je iz Tuzle, a tamošnja policija ga traži zbog sumnje da je počinio više krivičnih djela – od ubistva u pokušaju do teških krađa.

 

Šišić je, navodno, uhapšen prošle godine zbog sumnje da je pucao u jednog mladića.

Sumnja se da je tog dana oko ponoći na lokaciji Vidikovac na tuzlanskom brdu Ilinčica prvo verbalno napao mladića koji je tu došao automobilom. Nakon toga je prišao njegovom automobilu i drškom pištolja razbio staklo na lijevim vozačevim vratima, te otišao do svog vozila, vratio se i ispalio jedan hitac iz pištolja u pravcu donjeg dijela tijela mladića, kojeg nije pogodio. Potom je mladića udario drškom pištolja u glavu.

Pored ovog dela, Šišić je sumnjičen da je 2009. godine počinio tešku krađu u kancelariji jednog tuzlanskog advokata.

 

Teško ubistvo

Šišić je optužen za teško ubistvo, a Jovovićeva za teško ubistvo u saizvršilaštvu.

Viši državni tužilac Zoran Vučinić kazao je prilikom provjere optužnice pred većem Višeg suda da dokazi prikupljeni u fazi istrage potvrđuju osnovanu sumnju da su okrivljeni počinili djelo koje im se stavlja na teret.

Njihovi branioci ostavili su optužnicu sudu na ocjenu, a kako su kazali, o dokazima će se izjašnjavati na glavnom pretresu.

Ni Šišić ni Jovovićeva nisu imali ništa da dodaju povodom optužnice.

Viši sud je prije nekoliko dana potvrdio optužnicu protiv okrivljenih.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com