OVAKVI MUŠKARCI VIŠE NE POSTOJE (FOTO) - Volim Podgoricu

OVAKVI MUŠKARCI VIŠE NE POSTOJE (FOTO)

Snimak starijeg čovjeka koji sjedi na plaži u italijanskoj Gaeti pored uramljene fotografije svoje žene, objavio je na Fejsbuku vlasnik jednog restorana.

“Razumijem ga, i ja sam izgubio nekoga koga sam mnogo volio, teško je kad morate da nastavite život sami”, napisao je u objavi na Fejsbuku Đorđo Mota, vlasnik obližnje picerije.

Kako je naveo, penzioner danima dolazi na obalu noseći uramljenu fotografiju svoje žene, naslanja je na zidić, a zatim plače jer ona više ne može da vidi i osjeti more.

“Danima već dolazi ovaj divan čovjek, sa najvećom svojom ljubavlju, vidio sam ga da plače i mislim da se takvi ljudi više ne rađaju. Veliki zagrljaj tom velikom čovjeku”, napisao je taj Italijan.

Fotografija je odmah podstakla brojne korisnike društvenih mreža da je podijele i ostave komentar, saosjećajući sa ovim čovjekom.

2 komentara

  1. I used to be recommended this web site by my cousin. I’m no longer sure whether this put up is written via him as nobody else know such exact approximately my problem. You’re amazing! Thank you!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com