Aerodrome pod hitno proširiti - Volim Podgoricu

Aerodrome pod hitno proširiti

Ova godina na turističkoj mapi Crne Gore biće zapamćena po tome što će trajati dugo, uz podatak da je sezona počela krajem marta a završava se u novembru, izjavio je za Skala radio Žarko Radulović, predsjednik Crnogorskog turističkog udruženja i suvlasnik hotela “Splendid” u Bečićima.

Po njegovim riječima, neće biti gužve kao prošle godine, ali s obzirom da je tako dugačak period trajanja sezone, kumulativno ćemo imati više novca nego prethodnih godina, što je takođe karakteristika ove godine.

Radulović ne vidi posebna poboljšanja u komunalnoj sferi.

“Nečištoća je problem koji je evidentan ali je to proces za čije rješenje je potrebna edukacija cjelokupnog stanovništa Crne Gore. Taksi prevoz, buka, haotična prodaja po ulicama i vašarišta duž obale, sve su to stare slike i neprilike koje traju”, kazao je on.

Radulović je posebno apostrofirao problem nedostatka prostora naših aerodroma.

“Limitirajući faktori razvoja Crne Gore, kada je turizam u pitanju su aerodromi. Pod hitno je potrebno njihovo proširenje jer je toliko interesovanje da oni već ne mogu da odgovore na sve zahtjeve, a da mogu imali bi još više gostiju”, mišljenja je Radulović.

Skala Radio

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com