Home / NOVOSTI / Ekonomija / Aerodrome pod hitno proširiti

Aerodrome pod hitno proširiti

Ova godina na turističkoj mapi Crne Gore biće zapamćena po tome što će trajati dugo, uz podatak da je sezona počela krajem marta a završava se u novembru, izjavio je za Skala radio Žarko Radulović, predsjednik Crnogorskog turističkog udruženja i suvlasnik hotela “Splendid” u Bečićima.

Po njegovim riječima, neće biti gužve kao prošle godine, ali s obzirom da je tako dugačak period trajanja sezone, kumulativno ćemo imati više novca nego prethodnih godina, što je takođe karakteristika ove godine.

Radulović ne vidi posebna poboljšanja u komunalnoj sferi.

“Nečištoća je problem koji je evidentan ali je to proces za čije rješenje je potrebna edukacija cjelokupnog stanovništa Crne Gore. Taksi prevoz, buka, haotična prodaja po ulicama i vašarišta duž obale, sve su to stare slike i neprilike koje traju”, kazao je on.

Radulović je posebno apostrofirao problem nedostatka prostora naših aerodroma.

“Limitirajući faktori razvoja Crne Gore, kada je turizam u pitanju su aerodromi. Pod hitno je potrebno njihovo proširenje jer je toliko interesovanje da oni već ne mogu da odgovore na sve zahtjeve, a da mogu imali bi još više gostiju”, mišljenja je Radulović.

Skala Radio

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com