,,Filmski snovi – gledaoci biraju“ - Volim Podgoricu

,,Filmski snovi – gledaoci biraju“

 

Treće izdanje revije „Filmski snovi – gledaoci biraju“ organizovaćemo u okviru filmskog programa Kulturno – informativnog centra „Budo Tomović“ od 16. do 19.jula, u sali DODEST, sa početkom u 21 sat. Ulaz je besplatan.

I ove godine smo kroz neposredne ankete prije projekcija filmova, a takođe i putem glasanja na našoj facebook stranici omogućili gledaocima da odaberu filmove koje bi voljeli da pogledaju.

Projekcijom filma Karla Frenklina „Jedina prava stvar“ (1998) sa Meril Strip u glavnoj ulozi počećemo reviju u poneđeljak, 16.jula. Ovo je priča o kćerki koja se vraća kući kako bi brinula o majci tokom njenih posljednjih mjeseci života.

Utorak, 17.jul obilježiće romantična komedija “Stigla vam je pošta” (1998) rediteljke Nore Ephorn u kojoj se poslovni suparnici zaljubljuju kao neznanci sa interneta.

Narednog dana, tačnije u srijedu, 18.jula prikazaćemo melodramu “Doručak kod Tifanija” (1961) reditelja Blejka Edvardsa u kojem se mladi pisac upušta u romantičnu igru sa zgodnom djevojkom.

Za kraj revije, četvrtak, 19.jul planiran je film “Diplomac” (1967) Majka Nikolsa sa Dastin Hofmanom u glavnoj ulozi koji govori o sazrijevanju mladića i njegovoj vezi sa starijom ženom.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com