Jelena Karleuša: Ognjen Amidžić mora da odgovara za govor mržnje protiv Hrvata! (FOTO) - Volim Podgoricu

Jelena Karleuša: Ognjen Amidžić mora da odgovara za govor mržnje protiv Hrvata! (FOTO)

Voditelj Ognjen Amidžić javno je podjelio svoj stav da se slaže sa svim komentarima Instagram stranice “Neguj mo srbski”, a koji se tiču Hrvata i Hrvatske.

Samo neki od komentara na pomenutoj stranici su: “Nemamo ništa protiv Hrvata, da se razumemo. Sve dok to rade u svoja četiri zida”“Apel da se svim državljanima Srbije koji navijaju za Hrvatsku oduzme pasoš”, te “Moralna obaveza svakog Srbina je da od srca navija protiv Hrvata u nastavku Svetskog prvenstva”

Nakon što je pročitala ovu vijest javno se oglasila i Jelena Karleuša, napisavši da smatra da takvi poput Ognjena “moraju da odgovaraju za govor mržnje”.

– Javne ličnosti koje koriste medije kako bi širile međunacionalnu netrpeljivost, podjednako su krive kao osobe koje bace molotovljev koktel na ambasadu ili vjerski objekat. I u Srbiji i u Hrvatskoj i u BiH ovakvi likovi po zakonu moraju da odgovaraju za govor mržnje – poručila je Jelena.

1 komentar

  1. I?m not sure where you are getting your information, but good topic. I needs to spend some time learning much more or understanding more. Thanks for fantastic info I was looking for this information for my mission.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com