Home / ŽIVOT + / Showbiz / Ove Srpkinje su NAJBOGATIJE žene na SVIJETU!

Ove Srpkinje su NAJBOGATIJE žene na SVIJETU!

Mnogobrojne srpske ljepotice uspjele su da osvoje srca svjetskih milijardera.

Time su postale ne samo najbogatije Srpkinje, već i bogatašice svjetskog ranga.

1. Sandra Meljničenko

Bivša Modelsica udata je za jednog od najbogatijih muškaraca na svijetu, ruskog biznismena Andreja Meljničenka. Vrijednost njihovog bogatstva procjenjuje se 9 milijardi dolara.

2. Ivana Berendlka

Još jedna bivša Modelsica, udata je za američkog biznismena Tomasa Jermoluka, jednog od osnivača Gugla. Njihovo bogatstvo je veće od 100 miliona dolara. Ivana je prije udaje bila manekenka, a sada se bavi modnim dizajnom.

3. Jelena bin Drai

Jelena Jakovljević se udala za šeika Saida bin Draija. Njihovo bogatstvo je dvije milijarde dolara. Jelena se danas bavi modnim dizajnom, a i vlasnica je dva salona za ljepotu, a živi u Dubaiju.

4. Anika Božić

Manekenka je udata za palestinskog biznismena Jusufa al Saraža, par živi na relaciji između Pariza i Kaira. Anika se takođe bavi modnim dizajnom, a vodi i svoj modni blog.

5. Ivana Božilović

Kao dijete Ivana se sa roditeljima preselila u Čikago. Udata je za Endrua Fajerstona, praunuka osnivača kompanije za proizvodnju guma. Često se pojavljivala u tabloidima zbog romanse, a kasnije i braka sa Endruom, koji je bio učesnik treće sezone rijalitija Neženja 2003. godine. U ovom rijalitiju, 25 takmičarki borilo se da osvoje Endruovo srce, pobjednicu je vjerio, ali je kasnije raskinuo i oženio Ivanu. Endru i Ivana su u braku 10 godina i imaju troje djece.

6. Marija Karan

Marija se 2014. udala za holivudskog producenta Džoela Lubina. Sada živi u luksuznoj vili u Holivudu, a često se može vidjeti u društvu svjetske elite.

Stil

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *