Home / ŽIVOT + / Showbiz / Starleta o zabrani ulaska u Crnu Goru: Volim Crnu Goru, ali …

Starleta o zabrani ulaska u Crnu Goru: Volim Crnu Goru, ali …

Starleta Tamara Đurić kaže da nije dobila zvanično obavještenje da ne smije da stupi na crnogorsko tlo kako se to prethodnih mjeseci spominjalo u beogradskim medijima.

“Meni su mediji zabranili da uđem u Crnu Goru, a zvanično saopštenje mi nije stiglo”, kaže Tamara.

“Umjesto Crna Gora biće, Bora Bora, pa ću to tako da iznivelišem. Moja ležaljka na Slovensku plažu ove godine biće oslobođena”, šali se kontroverzna starleta.

Međutim, ona ističe da ne postoji nijedan razlog da joj neko zabrani ulazak u Crnu Goru koju, kako ističe, najviše voli.

“Shvatiću sve to kao da je medijima ponestlalo materijala, pa im više nije zanimljivo da pišu da je starletama neki princ kupio stan na Menhetnu, nego ih pretvaraju u državne neprijatelje”, dodala je Đurićeva.

Mediji su navodili kako je starleta prijetnja po bezbjednost Crne Gore budući da je, kako se pisalo, povezana sa kriminalnim miljeom.

(Pink)

loading...

One comment

  1. Ovakve vijesti su intelektualni otpad-smece! Sto nas briga sto radi profesionalna prostitutka, koja se hvali kad joj ubio poznanika-citaj musteriju, pistoljem ispred nje! OVe zene su zaraza, i opasnost u drustvu jer side hepatitise i sidu! A ruku na srce, ona je ruzna ko grob a glupa ko sebastian kurc!!!!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *