EPCG “UVELA U RED” POTROŠAČE: Evo koliko je REDOVNIH PLATIŠA - Volim Podgoricu

EPCG “UVELA U RED” POTROŠAČE: Evo koliko je REDOVNIH PLATIŠA

Junske račune umanjene za iznos popusta za redovne platiše dobiće čak 54 odsto domaćinstava u Crnoj Gori, odnosno 186.910 kupaca

Prosječan junski račun za električnu energiju za domaćinstva na nivou Crne Gore, kada se izuzmu neočitana mjerna mjesta u objekti koji nijesu stalno nastanjeni, iznosi 29,43 eura, saopšteno je iz Elektroprivrede Crne Gore.

Domaćinstva su u junu potrošila 89.585.028 kWh (kilovatsati) električne energije, što je 6,1 odsto više u odnosu na majsku potrošnju, odnosno 1,2 odsto manje u odnosu na potrošnju ostvarenu tokom juna 2017. godine.

“Domaćinstva na Žabljaku bilježe najnižu prosječnu potrošnju od 19,78 eura, dok je najveća potrošnja prethodnog mjeseca očitana u Ulcinju, gdje su domaćinstva u prosjeku potrošila električne energije u vrijednosti od 38,64 eura. Račun vrijedan više od 150 eura dobiće svega 0,71 odsto potrošača, dok je potrošnja od 100 do 150 eura očitana kod 1,15 odsto kupaca”, navode u EPCG.

Junske račune umanjene za iznos popusta za redovne platiše dobiće čak 54 odsto domaćinstava u Crnoj Gori, odnosno 186.910 kupaca.

2 komentara

  1. Many thanks for spending some time to write about this, I really feel clearly about it and I really like to researching far more about this concern. Whenever possible, would you mind updating your weblog with a lot more info? It’s very useful for me.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com