Ćiro Blažević: Zvali su me u Moskvu, ali sam ih kulturno od….. - Volim Podgoricu

Ćiro Blažević: Zvali su me u Moskvu, ali sam ih kulturno od…..

Legendarni hrvatski trener Miroslav Blažević, vođa generacije 1998, dobio je poziv da dođe u nedjelju u Moskvu i gleda “vatrene” u istorijskom finalu.

I odbio je…

“Jutros me zvala jedna službenica saveza i na primjeren sam način ih odje***. Oni su toliko krivi da se Hrvatska podijelila i što nije otišla u vrh gdje mora biti. Ovim gestom želim pokazati da su oni krivi. Što nisu prije zvali?”, rekao je Blažević za 24sata.hr.

Čuveni Ćiro kaže da protiv Francuske neće biti nimalo lako, ali vjeruje u Zlatka Dalića.

“Francuska djeluje moćno. Gledao sam protiv Belgije i Dešan, koga sam trenirao u Nantu, pobijedio je tu utakmicu. Nadam se da će moj drugi igrač Dalić prepoznati njihovu igru. To je dobro kada znate njihovu igru i kada nemaju mogućnost nikakvog iznenađenja”, kazao je Blažević.

Za Dalića kaže da je – genijalac.

“Znao sam dok je bio moj pomoćnik da će doći daleko. Znao sam da je trener. Vrijedan je, svladao je sve i na primjeren način komunicira to igračima. Ova generacija ne toleriše drugačiji pristup. On je pedagog. Najveća zasluga je njegova, jer je on napravio cjelinu gdje su svi za jednog i jedan za sve”, smatra legendarni trener.

Vijesti

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com