Home / ŽIVOT + / Horoskop / EGOCENTRIČNI I BAHATI: Tri znaka zhoroskopa koja ne vole nikoga osim sebe

EGOCENTRIČNI I BAHATI: Tri znaka zhoroskopa koja ne vole nikoga osim sebe

Glavna osobina im je sebičnost, a prepoznatljivi su i po ogromnoj dozi samoljublja

Iako nikada ne bi to priznali, sledeći znaci zodijaka imaju izražene narcističke crte ličnosti. Jednostavno, oni misle da su najbolji, isključivo sve čine radi sopstvenog zadovoljstva i uvijek će sebe istaći u prvi plan.

Ovan

Prvi znak zodijaka, jednako i najvatreniji, ima mnogo vrlina ali i jednu ogromnu manu koja smeta gotovo svima, a to je i narcisoidnost. Iako je dobro i zdravo voljeti sebe, pripadnici ovog znaka često u tome pretjeruju te idu toliko daleko da sebe vide kao pobednika, pametnjakovića, najljepšu i najposebniju osobu na svijetu. Osim što ih to može koštati na nivou prijateljstva, jedno loše mogu proći i u ljubavi.

Vaga

Vage se smatraju jednim od najpovršnijih znakova. Kao velike estete, one vole lijepe stvari i lijepe ljude te se može reći da tako posmatraju svijet, al i sebe. Obožavaju da privlače pažnju drugih ljudi i očekuju poseban tretman. Pripadnici ovog znaka često govore o svojim uspesima, a nerijetko i preteruju u tome. Nije bitno ako ste nešto učinili jednako dobro kao i ona, Vaga će vam reći da je to ona učinila to bolje.

Lav

Vatreni Lavovi su poznati po svojoj egocentričnosti i čini se oni to ne pokušavaju ni da sakriju od drugih. Oni se iskreno dive sebi, obožavaju da budu u centru pažnje i često sve znaju najbolje. Koliko Lavovi vole da imaju dobar ugled u društvu govori činjenica da bi oni pristali vole da učine nešto za druge samo kako bi se o njima pričalo lijepo.

Astro zabaa

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com