OVO JE ŽENA ZA KOJOM JE ŽARKO LAUŠEVIĆ IZGUBIO GLAVU: Prije 25 godina očarala je najpoželjnijeg glumca u Jugi (FOTO) - Volim Podgoricu

OVO JE ŽENA ZA KOJOM JE ŽARKO LAUŠEVIĆ IZGUBIO GLAVU: Prije 25 godina očarala je najpoželjnijeg glumca u Jugi (FOTO)

Kler iz Njujorka ima 57 godina danas i nastavila je da se bavi glumom nakon uloge u filmu “Bolje od bjekstva”. Danas izgleda još ljepše nego ranije.

Ne krivimo vas ukoliko ste pustili suzu gledajući film pod nazivom Bolje od bjekstva. Zaplakali smo i mi. ‘Krivimo’ Žarka Lauševića i Kler Bekmen, ali isto tako i scenaristu Miroslava Lekića i Sinišu Kovačevića za životnu, ljubavnu priču i maestralnu glumu.

Kler Bekman
Kler BekmanFOTO: PRINTSCREEN

Svih ovih godina smo Žarka pratili dok gotovo da nismo viđali Kler.

Gdje je nestala prekrasna brineta koja je prvo Lauševića očarala, a zatim i domaću publiku?

 

Posle uloge u filmu “Bolje od bjekstva”, nastavila je da se bavi glumom, pa smo mogli da je vidimo u brojnim ostvarenjima, veoma često dramama u kojim se snalazi sjajno kako smo u srpskom filmu vidjeli.

I danas je lepa
I danas je lepaFOTO: PRINTSCREEN

Naslovi Revolution #9, All my Children, kao i The Door in The Floor ispunili su njenu karijeru. Brineta koja je Lauša očarala osmijehom, i dvije i po decenije posle premijere filma, izgleda ovako. Kler biste u svakom filmu prepoznali. To su te dobro poznate crte lica, taj pogled.

Kada je vidimo sada poželimo da je ponovo vidimo u nekom ostvarenju pored Žarka Lauševića. Ne sreću se tako često dobri glumački tandemi, zar ne?

Ima 'ono nešto
Ima “ono nešto”FOTO: PRINTSCREEN

A zasigurno ćete se složiti sa nama kad kažemo da je i danas jednako lijepa, a možda i ljepša nego što je bila prije. Nadamo se da ćemo je viđati u puno većem broju filmova!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com