Home / NOVOSTI / Društvo / PODGORIČANIN DEMONSTRIRAO SILU: Pokušao da OTJERA MJEŠTANE sa plaže! (VIDEO)

PODGORIČANIN DEMONSTRIRAO SILU: Pokušao da OTJERA MJEŠTANE sa plaže! (VIDEO)

Kako tvrdi ova Budvanka, a što se može vidjeti i na objavljenom snimku, Podgoričanin koji je zakupio plažu na vrlo neprimjeren način pokušao je  ,,ubijediti”  ove mještane da napuste plažu. Što su oni, naravno, odbili.

Objavu ove Budvanke prenosimo integralno: 

,,Dragi prijatelji , čovjek je Hadžiahmetović iz Podgorice, vrlo neprijatan i prost, nisam uspjela da snimim sve, i izraze koje je koristio, u međuvremenu je došao i sin da se razračuna….epilog svega je bio, da kad je čuo čija sam ćerka, što je natužnije i najružnije od svega, iako se ponosim svojim ocem, koji je mrtav već 14 godina, ali je njegovo ime sinonim za časnog i poštenog Crnogorca, došao da traži izvinjenje….koje poslije ovakvih ispada naravno nisam prihvatila…pitala sam ga da li su druge gospođe na plaži, za čije očeve eto, slučajno ta persona nije čula, manje vrijedne pa će nastaviti da se ponaša kako se ponaša.Pri tom, bila sam u društvu kavaljera, i bilo je vrlo neprijatno, jer kavaljer u društvu sa ženom, uvjek brani njen integritet i čast.Što još reći, đe su odgovorne službe, Morsko dobro, inspekcije…apsolutno čitava plaža je pokrivena mobilijarom, osim dva kraja zatrpana krupnim kamenjem đe samo veliki entuzijasti mogu prići vodi….upravo sam se vratila sa plaže,ovo će, što se mene tiče ići dalje u medije!

P.S: Među mojim prijateljima ima političara, novinara, javnih ličnosti ,, slobodno preuzmite post,, budimo svoji na svome,, odbranimo svoja prava , a Boga mi i slobodu i fizički i lični integritiet, koji nam je evo, i kad krenemo, neradnim danom da se opustimo i te kako ugrožen!”, napisala je ova mještanka.

4 Komentari

  1. Privatna drzava ljudi. Za to ste glasali! Sto se sad bunite?

  2. Veli to joj je djedovina pa oce dje ona oce! A primorci svi liše Ulcinjana samo što filu od dijela tijela ispod kičme nisu prodavali. Nisu pitali ni kome, samo da se para domognu. Nisu gledali jel im to stekao djed ili pradjed.

  3. Nemamo mi više ništa od đedovine od kada su nam Nikšićani i Podgoričani počeli kapu krojit….od kada su nam “veliki turističi radnici” šljegli i prostrli se.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *