Policija nije saopštavala detalje istrage o pucnjavi na Lakić - Volim Podgoricu

Policija nije saopštavala detalje istrage o pucnjavi na Lakić

Povodom navoda u medijima, a koji se odnose na izjavu novinara Šemsudina Šekija Radončića u vezi sa detaljima istrage krivičnog djela ubistvo u pokušaju izvršenog na štetu novinarke ND Vijesti Olivere Lakić i reakcija koje su potom uslijedile, obavještavamo Vas sljedeće:

Službenici Uprave policije nisu javnosti saopštavali detalje vezane za istragu koja se odnosi na istragu usmjerenu na rasvijetljavanje krivičnog djela ubistvo u pokušaju počinjenog na štetu novinarke ND VijestiOlivere Lakić.

Službenici Uprave policije preduzimaju intenzivne mjere i radnje na rasvijetljavanju krivičnog djela ubistvo u pokušaju počinjenog na štetu novinarke Olivere Lakić, 8. maja 2018. godine oko 21,00 čas.

Službenici policije će u koordinaciji sa nadležnim tužilaštvom preduzeti dalje mjere i radnje koje se tiču istrage.

O navodima u medijima koji se odnose na izjave Radončića, u vezi sa detaljima istrage, upoznato je nadležno tužilaštvo. Ukoliko nadležni tužilac naloži postupanje u vezi sa navedenim policija će postupiti po tom i po svakom drugom nalogu tužioca u vezi sa ovim predmetom.

U cilju nesmetanog odvijanja toka istrage u ovom predmetu nismo u mogućnosti da javnosti saopštimo detalje, osim onih koje smo već prvobitno saopštili kada se događaj desio.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com