Đoković podsjeća na najbolja vremena - Volim Podgoricu

Đoković podsjeća na najbolja vremena

Dugogodišnji trener Rafaela Nadala, Toni Nadal, kaže da je još 2005. godine vidio da će Novak Đoković biti jedan najboljih igrača u istoriji.

Upravo je srpski teniser bio koban za “kralja šljake” u polufinalu Vimbldona, u još jednom klasiku bijelog sporta.

“Prvi put sam Novaka vidio 2005. godine, baš na Vimbldonu. Dok sam se kretao kroz trening centar, kako bih se priključio Rafaelu, zastao sam da pogledam meč koji je Huan Monako igrao na terenu broj 18. Posmatrao sam taj duel nekoliko minuta, poslije čega sam se raspitivao ko je bio rival Argentincu. Kada sam stigao do svlačionice rekao sam svom bratancu da imamo problem, jer nikada nisam vidio tako dobrog igrača. Već tada se vidjelo da će Novak biti jedan od onih koji će obilježiti istoriju”, kazao je Toni.

Đoković će se za 13. Gren slem titulu boriti protiv Kevina Andersona.

“Novak nema slabosti, sposoban je da se brani i da napada. Ima dobar pregled igre. U posljednje vrijeme mu tenis nije bio prioritet u životu, kao što je i sam rekao. Međutim, posljednjih mjeseci podsjeća na ona najbolja vremena”, dodao je Nadal.

Finalni duel na Vimbldonu počinje u 15 časova.

CdM

1 komentar

  1. An fascinating discussion will be worth comment. I do believe that you need to write read more about this topic, it will not certainly be a taboo subject but usually everyone is there are not enough to dicuss on such topics. To a higher. Cheers

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com