Finale će gledati Putin, Orban, Kolinda, Makron, Bolt, Džeger … - Volim Podgoricu

Finale će gledati Putin, Orban, Kolinda, Makron, Bolt, Džeger …

Predsjednik Rusije Vladimir Putin i šefovi država i vlada više zemalja prisustvaće fudbalskoj utakmici Hrvatske i Francuske u finalu Svjetskog prvenstva u Moskvi, a očekuje se i dolazak filmskih i muzičkih zvijezda.

 Finale između Francuske i Hrvatske najvažniji svjetski događaj danas (Foto: Beta/AP)

Kremlj je danas saopštio da će Putin prisustvovati ceremoniji zatvaranja Svjetskog prvenstva i finalnoj utakmici, a na stadionu Lužnjiki biće i predsjednici Francuske i Hrvatske, Emanuel Makron i Kolinda Grabar-Kitarović, koji će navijati za svoje reprezentacije, prenosi Frans pres.

Prisutan će biti i katarski emir, šeik Tamim bin Hamad al-Tani, čija će zemlja biti domaćin narednog Svjetskog prvenstva 2022. godine.

Očekuje se i dolazak palestinskog predsjednika Mahmuda Abasa, mađarskog premijera Viktora Orbana, predsjednika Belorusije Aleksandra Lukašenka, kao i lidera Moldavije, Jermenije, Kirgistana, Gabona i Sudana, naveo je Kremlj.

Zvaničnu himnu Svjetskog prvenstva “Live it up” izvešće na ceremoniji zatvaranja američki pjevač i glumac Vil Smit, portorikanski pjevač Niki Džem i albanska pjevačica Era Istrefi.

Finale će, između ostalih, gledati i pjevač benda Rolingstons Mik Džeger i atletska zvijezda Jusein Bolt.

BETA

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com