Provocirao 100.000 Hrvata u Zagrebu, pa dobio batine - Volim Podgoricu

Provocirao 100.000 Hrvata u Zagrebu, pa dobio batine

U moru hrvatskih navijača u centralnom dijelu Zagreba, gdje se pratilo finale Mundijala, našao se i jedan francuski navijač u dresu nacionalnog tima. Nije mu falila “dlaka s glave” tokom meča sve dok je u masi mirno pratio meč, međutim odmah po završetklu utakmice krenuo je opasno da “izaziva sudbinu”.

 

Naime, Francuz se popeo na banderu odakle je, sa visine, slavio trijumf svojih zemljaka što je očigledno zasmetalo nervoznim hrvatskim navijačima. Sporadično su ka njemu prvo počele da lete konzerve piva, a situacija je postala ozbiljna kada su dobrano iziritirani navijači otvorili “baražnu vatru” ka provokatoru.

Momak je brže bolje skliznuo sa bandere, očekujući smirivanje situacije, ali ga je dole tek čekao pakao: ljutiti Hrvati koji su krenuli da se iživljavaju nad njim.

 

Šamar od jednog Hrvata, pa pesnica od drugog, noga od trećeg – tako je počela muka za ovog ludo hrabrog francuskog navijača. Nije tu bio kraj njegove golgote, bilo je mnogo onih koji su htjeli da mu “lupe čušku”, a i mnogo gore da ga biju za bezobrazluk, doduše bilo je i onih sa više zdravog razuma, koji su obuzdavali navijače da se ne zaleću kao osice na nesrećnog mladića, a ovaj je baš kod njih našao spas.

2 komentara

  1. A formidable share, I just given this onto a colleague who was doing a bit of evaluation on this. And he actually bought me breakfast as a result of I found it for him.. smile. So let me reword that: Thnx for the treat! However yeah Thnkx for spending the time to discuss this, I really feel strongly about it and love studying extra on this topic. If doable, as you develop into experience, would you thoughts updating your blog with more particulars? It is highly helpful for me. Huge thumb up for this weblog publish!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com